Παράδεισος: Θα γίνει τελικά ο γάμος Πασχάλη-Τζένης; Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler
Media

Παράδεισος: Θα γίνει τελικά ο γάμος Πασχάλη-Τζένης; Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler

Παράδεισος των κυριών:  Η Δέσποινα Τσούτσα και ο Μιχάλης Πανάδης βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου, καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν με την Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο τους στη σειρά, τις εξελίξεις, τη ζωή τους και τα σχέδιά τους.

Η Τζένη και ο Πασχάλης, απ’ τον «Παράδεισο των κυριών» είναι δύο ερωτευμένα παιδιά και μας εξομολογήθηκαν ότι θέλουν σύντομα να παντρευτούν και θα είναι ο γάμος της χρονιάς, όπως οι ίδιοι αναφέρουν.

1680179450287-591098469-paradeisos-(4).jpg

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Τσούτσα ανέφερε: «Η Τζένη είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Πασχάλη, περιμένουμε να γίνει ο γάμος, που για εμάς τουλάχιστον είναι ο γάμος της χρονιάς, και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να γίνει..».

Ο Μιχάλης Πανάδης, λέει: «Η βασική αντιξοότητα σ’ αυτό τον γάμο είναι η αδερφή του Πασχάλη, η Ζαχαρούλα. Η Ζαχαρούλα δεν θέλει καθόλου το προξενιό κι εμείς προσπαθούμε κάπως.. Θέλει να γνωρίσει κάποιον και να ερωτευθεί, αλλά είναι δύσκολη, είναι πολύ επιλεκτική.. Προσπαθούμε να της γνωρίσουμε κάποιους και ελπίζω να βρει κάποιον..».

1680179459470-517972473-paradeisos-(3).jpg

Όσον αφορά στον Αποστόλη Βασιλείου, η Μιχάλης ανέφερε: «Είχε δώσει ένα χαστούκι η μάνα μου στον Βασιλείου, αλλά η υπόλοιπη οικογένεια μας αγαπάει, η γυναίκα του η Όλγα και ο γιος τους ο Πάρης, ελπίζουμε να μεσολαβήσουν αυτοί και να τα καταφέρουμε»

Μιλούν επίσης για την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά, λέγοντας: «Δεν τη ζούμε ακριβώς την εποχή, αλλά φαντάζομαι ότι ήταν κάπως ποιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με τώρα, κυρίως οικονομικά, αλλά νομίζω ότι ήταν λίγο πιο ανθρώπινα, υπήρχε μια επαφή».

Τέλος, η Δέσποινα Τσούτσα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα της, για την μητέρα της και ο Μιχάλης Πανάδης για το θέατρο και την τηλεόραση.


Στο σημερινό επεισόδιο, στις 20:00


Η αύξηση του ενοικίου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Μπενετάτου. Η Σύρμω, ο Μεμάς και ο Πασχάλης ψάχνουν να βρουν τρόπο, να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα… Ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο, για τον Ντίνο και την Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά. Απ’ την άλλη ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση με το νέο αυτό…

paradeisos.jpg

Η Πιπίτσα αποφασισμένη και πεπεισμένη ότι ξέρει καλύτερα απ’ όλους το καλό της Γεωργίας, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασής της. Η Όλγα βρίσκει τον εαυτό της απολογούμενη στον Πάρη για τις επιλογές της... Η Βικτώρια ξέρει ότι κινδυνεύει, όσο ζει ο Θανάσης, έτσι αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση μία και καλή. Θα καταφέρει ο Αναγνώστου να φέρει εις πέρας το σχέδιο της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved