Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα το σκέφτεται σοβαρά να βοηθήσει τη Μάρμω
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα το σκέφτεται σοβαρά να βοηθήσει τη Μάρμω

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα το σκέφτεται σοβαρά να βοηθήσει τη Μάρμω να οργανώσει την απόδραση του Βάρσου και κάνει τον Παναγή έξαλλο.

Ο Σίμος, πάλι, είναι έξαλλος με το νέο για την καταπάτηση των χωραφιών και τα έχει βάλει με όλους, ενώ ο Χαραλάμπης είναι επίσης έξαλλος, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο και τον Ηλία, για μια τελευταία φορά, μπας και κερδίσουν πίσω τις αγαπημένες τους, αλλά η ιδέα της εγκυμονεί… κινδύνους.

platano-(6).jpg

Ο Παναγής επιστρέφει στο Δασαρχείο και ο παπάς και τα κορίτσια του πρέπει να μετακομίσουν για μια ακόμα φορά. Πού θα πάνε να μείνουν όμως; Θα βοηθήσει, τελικά, η Κατερίνα τη Μάρμω, να φυγαδεύσει τον Βάρσο ή θα την πείσει ο Θοδωρής ότι αυτό που πάει να κάνει είναι μια τρέλα;

platano-(23).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η ημέρα της δίκης έχει φτάσει και ο Βάρσος είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του και να καταθέσει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό του κοστίσει την ελευθερία του. Η Μάρμω, απογοητευμένη και θυμωμένη με την Αγγέλα, αποφασίζει να την αποκληρώσει, ενώ ο Ηλίας αποφασίζει να «λογαριαστεί» με τον Σώτο, για το θέμα της Φιλιώς και τον ξαπλώνει… τ’ ανάσκελα.

platano-(17).jpg

Την ίδια ώρα, το σημειωματάριο του Βαγγέλα έχει πυροδοτήσει νέες διαμάχες στο χωριό και ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη, προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και τον Παναγή με την Κατερίνα όμως, αφού η Μάρμω είναι αποφασισμένη να φέρει τον Βάρσο πίσω στο χωριό, ακόμα κι αν χρειαστεί να τον φυγαδεύσει με ελικόπτερο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved