Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα το σκέφτεται σοβαρά να βοηθήσει τη Μάρμω

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα το σκέφτεται σοβαρά να βοηθήσει τη Μάρμω να οργανώσει την απόδραση του Βάρσου και κάνει τον Παναγή έξαλλο.

Ο Σίμος, πάλι, είναι έξαλλος με το νέο για την καταπάτηση των χωραφιών και τα έχει βάλει με όλους, ενώ ο Χαραλάμπης είναι επίσης έξαλλος, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο και τον Ηλία, για μια τελευταία φορά, μπας και κερδίσουν πίσω τις αγαπημένες τους, αλλά η ιδέα της εγκυμονεί… κινδύνους.

Ο Παναγής επιστρέφει στο Δασαρχείο και ο παπάς και τα κορίτσια του πρέπει να μετακομίσουν για μια ακόμα φορά. Πού θα πάνε να μείνουν όμως; Θα βοηθήσει, τελικά, η Κατερίνα τη Μάρμω, να φυγαδεύσει τον Βάρσο ή θα την πείσει ο Θοδωρής ότι αυτό που πάει να κάνει είναι μια τρέλα;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η ημέρα της δίκης έχει φτάσει και ο Βάρσος είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του και να καταθέσει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό του κοστίσει την ελευθερία του. Η Μάρμω, απογοητευμένη και θυμωμένη με την Αγγέλα, αποφασίζει να την αποκληρώσει, ενώ ο Ηλίας αποφασίζει να «λογαριαστεί» με τον Σώτο, για το θέμα της Φιλιώς και τον ξαπλώνει… τ’ ανάσκελα.

Την ίδια ώρα, το σημειωματάριο του Βαγγέλα έχει πυροδοτήσει νέες διαμάχες στο χωριό και ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη, προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και τον Παναγή με την Κατερίνα όμως, αφού η Μάρμω είναι αποφασισμένη να φέρει τον Βάρσο πίσω στο χωριό, ακόμα κι αν χρειαστεί να τον φυγαδεύσει με ελικόπτερο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved