Πάσχα αλά… Survivor: Φωτό-βίντεο από το σούβλισμα του αρνιού στον Άγιο Δομίνικο με Δαλάκα και Ντάνο
Media

Πάσχα αλά… Survivor: Φωτό-βίντεο από το σούβλισμα του αρνιού στον Άγιο Δομίνικο με Δαλάκα και Ντάνο

Πάσχα 2023: Άλλο ένα Πάσχα θα βρει αρκετούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο που μπορεί να είναι μακριά από την Ελλάδα όμως του δίνουν και καταλαβαίνει.

Κάθε χρόνο, η παραγωγή του Survivor φροντίζει να ετοιμάζει διάφορα καλούδια για τους παίκτες και να τους φέρνει με τον τρόπο της κοντά στην πατρίδα!

Όπως όμως έχει γιορταστεί το Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο τις εποχές που συμμετείχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα, δύσκολο να δούμε κάτι αντίστοιχο καθώς πλέον και το κοινό δεν είναι τόσο πορωμένο με τους παίκτες!

Το γλέντι που γινόταν τότε ήταν τρικούβερτο, κάθε Πάσχα!

Το 2017, η παραγωγή αποφάσισε να δώσει στους παίκτες για έπαθλο μπύρες παγωμένες συνοδευόμενες με αρνί σούβλας έτσι ώστε να γιορτάσουν και εκείνοι που βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα και τις οικογένειές τους. Όχι μόνο έφαγαν και ήπιαν, αλλά έσυραν και τον χορό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν περάσει Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο, μακριά από τις οικογένειές τους, καθώς τότε ο Σάκης παρουσίαζε το Survivor. Βέβαια τότε δεν είχαν αποκτήσει τις δίδυμες κόρες τους και ζούσαν πιο ανέμελα και ξέγνοιαστα. Μάλιστα, το Πάσχα του 2019 είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση με τον Γιώργο Λιανό και κουβάλησαν μέχρι και ψησταριά για να ψήσουν.

Στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία δεν είχαν παραλείψει οι παρουσιαστές να πάνε μέχρι και γαλακτομπούρεκο στους παίκτες, κάνοντάς τους να γλύφουν τα δάχτυλά τους.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει επίσης ότι στον Άγιο Δομίνικο είχε βρεθεί και η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη που τότε παρουσίαζε το Survivor Panorama και ήταν μία από τις φανατικές τηλεθεάτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Η ίδια, είχε μοιραστεί μαζί μας ουκ ολίγα στιγμιότυπα από την παραμονή της εκεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μετρούσε και μετρά χιλιάδες followers.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved