Σασμός: Η Καλλιόπη πήγε φαγητό στη Μαρίνα και το Twitter δεν το πιστεύει: «Τα ύστερα...»
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη πήγε φαγητό στη Μαρίνα και το Twitter δεν το πιστεύει: «Τα ύστερα...»

Σασμός: Λευκή σημαία ανακωχής φαίνεται πως σήκωσε δειλά δειλά η Καλλιόπη στη Μαρίνα και φυσικά οι τηλεθεατές απόρησαν! 

Και αυτό γιατί έχουμε μάθει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια τις δύο γυναίκες να είναι σε πολεμική ατμόσφαιρα, όμως να που έγινε η ανακωχή και η Καλλιόπη όχι μόνο επισκέφτηκε τη Μαρίνα στο νοσοκομείο αφού ο σύζυγός της Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι στην εντατική μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Ευθύμη με όπλο, αλλά της πήγε και φαγητό.

Πρώτα απ' όλα το γεγονός και μόνο ότι η Σταματάκη πλησίασε μία Βρουλάκη που είναι ορκισμένοι εχθροί, ήταν από μόνο του είδηση ενώ η κίνηση της Καλλιόπης που δεν ήθελε ούτε να ακούει γι' αυτή την οικογένεια, προκάλεσε μεγάλη κινητικότητα στο Twitter από τους τηλεθεατές που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

1680117884888-814585344-sasmos-(9).JPG

Οι μισοί αποθέωναν την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη για τον ρόλο της καριέρας της όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, και οι άλλοι μισοί έδειχναν ενθουσιασμένοι με την ανατροπή στο σενάριο ανάμεσα στις δύο αυτές οικογένειες.

Κάποιοι μάλιστα, προσμέτρησαν αυτή την κίνηση της Καπετάνισσας ως έναν πρώιμο... Σασμό, σχολιάζοντας φυσικά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα τεκταινόμενα στη σειρά.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets μετά από τη συγκεκριμένη σκηνή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved