Παράδεισος - Γιούλη Τσαγκαράκη: «Η Σύρμω έχει μια καρδιά τρυφερή»
Media

Παράδεισος - Γιούλη Τσαγκαράκη: «Η Σύρμω έχει μια καρδιά τρυφερή»

Η Γιούλη Τσαγκαράκη του Παράδεισου των Κυριών είναι ένας ήρεμος άνθρωπος που αγαπά την απλότητα και απεχθάνεται τη βία. 

Η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη που υποδύεται τη Σμάρω στον Παράδεισο των Κυριών μιλάει για την τηλεόραση για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha και τα δύσκολα που έχει περάσει η γυναίκα που υποδύεται.

Η τηλεόραση πότε άρχισε να σας απασχολεί;

«Τηλεόραση μου έτυχε πρώτη φορά το 2003 με το "Δις Μαδιάμ"... Έκτοτε όμως υπήρξε ένα μεγάλο διάλειμμα, γιατί δεν ήξερα πώς να το κυνηγήσω, δεν ήξερα τι να κάνω - ήμουν αμήχανη ως προς την τηλεόραση. Αργότερα έπαιξα στην "Άμυνα ζώνης" με τον Μηνά Χατζησάββα και την Κόρα Καρβούνη, μετά πάλι κενό, ώσπου εμφανίστηκα ξανά στις "Άγριες μέλισσες" ως δικαστίνα στην υπόθεση της κηδεμονίας του παιδιού ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Ακολούθησαν I οι "Σέρρες" και να μαστέ πια στον ' "Παράδεισο"».

Μιλήστε μας λοιπόν για τη Σύρμω...

«Την αγαπώ τη Σύρμω! Βέβαια, αν τη δει κάποιος με τους όρους του σήμερα, θα πει "τι είναι τούτη;". Γιατί εκ πρώτης όψεως (φαίνεται αυστηρή, εμμονική με το προξενιό και στην αρχή τουλάχιστον δεν άφηνε την κόρη της ούτε να αναπνεύσει. Όμως τελικά η Σύρμω πρεσβεύει κάτι αληθινό. Αυτό που νομίζω ότι προσπαθεί να πει είναι να είμαστε απλοί, να χαιρόμαστε με τα λιτά και τα λίγα. Προσπαθεί μάλιστα να σώσει τα παιδιά της, και ειδικά την κόρη της, από αρνητικά πρότυπα, που κατά τη γνώμη της καταστρέφουν. Τα λούσα, τα περιττά, τα πολλά χρήματα είναι που πάνε τον άνθρωπο σε άλλα μονοπάτια. Αυτό που μου αρέσει επίσης στη Σύρμω είναι πέος είναι... κάθετη. Δεν διαπραγματεύεται τις θέσεις της. Βέβαια, όταν γίνεται επιθετική και... δίνει χαστούκια, δεν συμφωνώ μαζί της».

tsagkaraki-2.jpg

Έχει ωστόσο ζήσει δύσκολα...

«Σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα, του Εμφυλίου, έχασε γρήγορα τον άντρα της και αναγκάστηκε να ζήσει μόνη και να μεγαλώσει τα παιδιά της. Έτσι, το να γίνει σκληρή ήταν περίπου μονόδρομος. Όπως λέει όμως: "Δίνω χαστούκια για να ξυπνήσουν οι άνθρωποι, για το καλό τους". Ταυτόχρονα, έχει μια καρδιά τρυφερή. Τελικά νομίζω πέος είναι ένας σταθερός χαρακτήρας. Ίσως μάλιστα η Σύρμω να είναι c πιο σταθερός χαρακτήρας στον "Παράδεισο". Κι απ' ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω μέχρι στιγμής, θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και θα επιμείνει να κάνει προξενιά στη Ζαχαρούλα (γελάει)».

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved