Αυτή η νύχτα μένει: Η Ελένη Ρουσσινού δίνει spoiler: Η Μαρίνα επιστρέφει για να σώσει τα παιδιά της
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ελένη Ρουσσινού δίνει spoiler: Η Μαρίνα επιστρέφει για να σώσει τα παιδιά της

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μαρίνα, που οι περισσότεροι τη θεωρούν νεκρή, εμφανίζεται, εξαιτίας μιας τυχαίας συνάντησης που έχει με την κόρη της, Φωτεινή, στην Αθήνα. 

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν των ηρώων είναι καταιγιστικές και δημιουργούν απροσδόκητες συμμαχίες, ανάμεσα σε πρώην αβυσσαλέους εχθρούς, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν αντίπαλο που απειλεί να διαλύσει τις ζωές όλων...

roussinou-(4).jpg

Η Μαρίνα, εν γνώσει του Χρήστου, σκηνοθέτησε το θάνατό της;

«Μετά την απόρριψη του Στρατή, απελπισμένη, συνειδητοποιώντας ότι εκείνη κατέστρεψε τη ζωή της, το γάμο και την οικογένειά της για χάρη του, καθώς ονειρευόταν ότι θα ζήσουν μαζί, είχε αυτό το ατύχημα με το αυτοκίνητο. Έτσι “πέθανε”».

Ο παπα-Ντανίλος έχει βάλει το χεράκι του;

«Η Μαρίνα είχε αυτό το ατύχημα. Αν και είναι ζωντανή, η ζωή που ακολουθεί, είναι αυτό που θα δούμε στη συνέχεια. Τι έχει συμβεί στη ζωή της όλο αυτό τον καιρό που τη θεωρούν νεκρή. Θα δούμε τα κίνητρά της, από αυτή την απουσία. Ουσιαστικά, τι την οδήγησε να καταστρέψει την οικογένειά της και το ρόλο που διαδραματίζουν οι υπόλοιποι. Κάποιοι ξέρουν και κάποιοι όχι για την απουσία της».

roussinou-(3).jpg

Η πεθερά της, η Βρεττώ, το άγρυπνο μάτι της οικογένειας, γνωρίζει την αλήθεια;

«Παρότι μου έχει συμπεριφερθεί εξαιρετικά αυστηρά ως πεθερά, δεν την κατηγορώ ότι είναι η “κακιά” της υπόθεσης. Είναι παρεμβατική, αλλά έχει και εκείνη τα δίκια της, στο να προστατεύσει την οικογένεια και το όνομά της, ειδικά εκείνη την εποχή».

Η ιδιαίτερα ευαίσθητη ως ιδιοσυγκρασία Μαρίνα μήπως μπήκε σε μοναστήρι;

«Δεν θα δούμε τέτοια τροπή».

Η Φωτεινή, βλέποντας τη μητέρα της ολοζώντανη, την απορρίπτει ή της ανοίγει την αγκαλιά της;

«Ας μην ξεχνάμε ότι η Μαρίνα έχει πει ψέματα ένα χρόνο τώρα στα ίδια της τα παιδιά. Κρύβεται, έχει χαθεί από τη ζωή τους, αν και έχει τους λόγους της. Δεν είναι ότι δεν θέλει να τους ξαναδεί. Όλα γίνονται με γνώμονα το καλό των παιδιών της. Όλες οι δράσεις της, από την απουσία της μέχρι το ψέμα του θανάτου. Θα δούμε αν θα συνεχίσει να είναι μακριά από τα παιδιά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να ανοίξει την αγκαλιά της. Αυτό που θα δούμε στη συνέχεια είναι αν θα το κάνει ή όχι, και κάτω υπό ποιες συνθήκες. Το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον είναι τα παιδιά της, δεν είναι οι έρωτες».

1680262046806-295501413-roussinou-(2).jpg

Έχει και ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη...

«Για την απόπειρα δολοφονίας του Νώντα. Πίσω από αυτό το γεγονός, όμως, εμπλέκονται και οι υπόλοιποι ήρωες που βλέπουμε, με έναν τρόπο. Όσο προχωρά η ιστορία και οδεύει προς το τέλος, θα δούμε ότι όλοι, παρότι δεν ανήκουν στον κόσμο των μπουζουκιών ή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Βαρδάρης, συνδέονται, καθώς το κουβάρι θα ξεμπλέκεται σιγά σιγά».

Πηγή Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved