Η καθηλωτική Μαρία Καβογιάννη, η εμφάνιση της Κατερίνας Χέλμη και η ..Ζωή
NDP photo agency
Media

Η καθηλωτική Μαρία Καβογιάννη, η εμφάνιση της Κατερίνας Χέλμη και η ..Ζωή

Η Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+ «Ζωή». Η ηθοποιός ερμηνεύει έναν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους της καριέρας της.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου στο ΑΝΤ1+ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναρπάσει τους λάτρεις των σειρών.

zoi-ant1.jpg

Σκηνή από τη σειρά του ΑΝΤ1+, Ζωή., με πρωταγωνίστρια την Μαρία Καβογιάννη

Το βράδυ της Πέμπτης οι δημοσιογράφοι και οι συντελεστές της σειράς που φέρει την υπογραφή της Δωροθέας Πασχαλίδου, βρέθηκαν στην προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων της σειράς. Ένα πρωτότυπο σενάριο που συνδυάζει, για πρώτη φορά στην ελληνική μυθοπλασία, την κωμωδία και το δράμα με μια δόση σουρεαλισμού και μεταφυσικού στοιχείου. Η καθηλωτική Μαρία Καβογιάννη, η καταπληκτική Ευδοκία Ρουμελιώτη και η υπέροχη Τάνια Τρύπη με την εξαιρετική ερμηνεία της που έκανε guest εμφάνιση στο δεύτερο επεισόδιο, καραχειροκροτήθηκαν από τους συναδέλφους τους και τους δημοσιογράφους για τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Το αξεπέραστο ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη δίνει «ζωή» σε μια καθημερινή γυναίκα που βιώνει μια πρωτόγνωρη αλλά βαθιά ανθρώπινη εμπειρία που τη μεταμορφώνει σε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων.

ZOH-ANT1.jpg

Η ιστορία

Η Ζωή έχασε το χαμόγελό της πριν από 25 χρόνια. Κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Όταν, ένα βράδυ, της πέφτει μια γάστρα στο κεφάλι, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ζωή, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα. Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας… Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή. Αποστολή της είναι να τους βοηθήσει να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να κάνουν οι ψυχές τους το πέρασμα στην αιωνιότητα. Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας.

zoh-kavogianni.jpg

Σε κάθε επεισόδιο το εντυπωσιακό cast της σειράς, με βασικούς πρωταγωνιστές τη Μαρία Καβογιάννη, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, τον Κώστα Φιλίππογλου και τον Γιάννη Σοφολόγη, εμπολουτίζεται με αγαπημένες προσωπικότητες από τον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο. Τάσος Παλαντζίδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μπέτυ Λιβανού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Melia Kreiling, Πάνος Ιωαννίδης, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ράνια Οικονομίδου, Γιώργος Μακρής, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Καραμίχος, Αναστασία Παντούση, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιώργος Κοψιδάς, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Λάζαρος Καρανάσιος, Δάφνη Αλεξάντερ, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιάννα Τερζή, Κατερίνα Χέλμη, Κίμωνας Κουρής, Κωνσταντίνος Καΐκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Εύα Κέσσελρινγκ, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Χρήστος Κοντογεώργης, Άκης Σακελλαρίου και πολλοί ακόμα, που γίνονται πρωταγωνιστές ο καθένας στη δική του διαφορετική ιστορία και αγγίζουν μικρούς και μεγάλους.

Αμέσως μετά το τέλος της προβολής των δύο επεισοδίων η σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Δωροθέα Πασχαλίδου, πήρε το λόγο και είπε: «Δημιούργησα τη «Ζωή» την περίοδο του κορονοϊού που ο δικός μου προσωπικός φόβος έγινε συλλογικός και φάνηκε οπότε νιώθω, ελπίζω και εύχομαι να αγγίξει τις ψυχές των ανθρώπων». Η Μαρία Καβογιάννη είπε χαρακτηριστικά: ««Ευχαριστώ για αυτό το δώρο, γιατί πραγματικά ήταν ένα ταξίδι πολύ συγκινητικό, πολύ γεμάτο. Οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί, το αποτέλεσμα που το είδα και εγώ πρώτη φορά σήμερα, είναι πολύ συγκινητικό, πολύ ωραίο. Από την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο ένιωσα ότι είναι και δικό μου και δικό μας. Η μεγάλη επιθυμία μου ήταν όταν έχασα κάποιους ανθρώπους να εμφανιστούν κάποια στιγμή μέσα από μία πόρτα και να μιλήσουμε γιατί είχαμε πολλά να πούμε, γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από τότε. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω το σενάριο πολύ βαθιά μέσα μου»,

Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε φωτογραφίες από όσα έγιναν στην αίθουσα 2 στο The Mall.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved