Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση στην Ελένη - «Ήρθα πολύ κοντά με το παρελθόν και ήταν ανατριχιαστικό»
Media

Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση στην Ελένη - «Ήρθα πολύ κοντά με το παρελθόν και ήταν ανατριχιαστικό»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Ελένη και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ήταν σε αμαξίδιο για έναν χρόνο μετά από ατύχημα με τη μηχανή του, αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν:

«Είναι δύσκολο. Και στη ζωή είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά και για τις ανάγκες του ρόλου είναι δύσκολο. Εμένα όταν κάθισα στο αμαξίδιο μου ήρθαν και αναμνήσεις από τότε, από το χειρουργείο. Εγώ, σαν ηθοποιός φέρνω τις αναμνήσεις μου από κάτι που έχω ζήσει ή έχω δει έξω για να τα προσαρμόσω εκείνη τη στιγμή. Όταν άρχισα να κάνω τις σκηνές, ειδικά εκείνες που ήταν στο χειρουργείο και ήταν αποτυχημένες επεμβάσεις για να περπατήσω, εκεί ήρθα πολύ κοντά με το παρελθόν και ήταν ανατριχιαστικό».

menegaki-polideropoulos.JPG

Και πρόσθεσε: «Όταν μου συνέβη ήξερα ότι θα περπατήσω ξανά. Ήμουν περίπου έξι μήνες στο αμαξίδιο. Ήταν δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να κινηθώ, να κάνω μπάνιο μόνος μου, να κάνω τις ανάγκες μου. Ήξερα ότι θα περπατήσω, γνώριζα ότι θα έχω κουσούρια στο περπάτημα. Πιστεύω και στη θέληση του ανθρώπου , γιατί πάλεψα και μόνος μου και έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση θα σηκωθώ. Βοηθάει και η πίστη πολλές φορές».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας πως υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή του που τον ακολουθείς σε κάθε του τρέλα.

«Εμένα με βοηθάει να τιθασεύω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος την τρέλα μου. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις την τρέλα σου και όποιος πιστεύει να ακολουθήσει και εκείνος. Έχω ένα άνθρωπο το τελευταίο καιρό που με ακολουθεί και τον ευχαριστώ».

polideropoulos2.JPG

Αναφερόμενος στις δημόσιες σχέσεις και στα ‘’καλέσματα’’ που μπορεί να έχει, ο ηθοποιός είπε πως πηγαίνει μόνος το θέατρο για να δει παραστάσεις συναδέλφων και όχι σε ‘’καλέσματα’’.

«Θα πάω θέατρο να δω άλλες δουλειές αλλά δεν πηγαίνω πολύ στα καλέσματα. Παλαιότερα πήγαινα και είδα πως δεν δουλεύει αυτό αλλά αναλώνεσαι. Σκέφτηκα ποιος κερδίζει τελικά, εγώ ή αυτοί. Έτσι, είπα πως εμένα η δουλειά μου είναι στο θέατρο. Εάν θέλει κάποιος να με δει, θα έρθει εκεί».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στο «Μαύρο ρόδο», και στον ρόλο του Σταυριανού, λέγοντας πως νιώθει ένοχος επειδή έχει αγαπήσει την γυναίκα του αδελφού του.

«Ο αδελφός μου υπάρχει πιθανότητα να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό που είδατε. Τώρα βλέπουμε πως ο Σταυρινός νιώθει ενοχές. Ο αγώνας που έκανε ίσως να ήταν αυτό που τον γοήτευσε και ενέδωσε στην Τασούλα».

Αναφορικά με τον έρωτα ‘όμως, ο ηθοποιός είπε πως είναι αδάμαστος και δεν μπορεί να τον ελέγξει κανέναν.

«Ο καθένας μπορεί να στηρίζει μέχρι το τέρμα τις επιλογές του. Ο κόσμος θέλει το δύσκολο. Έχει μία άλλη γοητεία. Ο έρωτας δεν πεθαίνει, όσο και εάν τον αφήσεις μένει ένα καρβουνάκι με μία σπίθα που θα αρπάξει φωτιά. Οι γονείς μου είναι μαζί 37 χρόνια με 4 παιδιά. Όποτε τους βλέπω, τους βλέπω μαζί αγαπημένους. Έκαναν θυσίες αλλά είναι μαζί».

Φέτος, πρωταγωνιστεί για στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved