Νύχτα: Βίκυ Παπαδοπούλου: «Με άλλαξε πολύ η δουλειά. Από τη σχολή, θυμάμαι, άρχισα να ανοίγομαι»
Media

Νύχτα: Βίκυ Παπαδοπούλου: «Με άλλαξε πολύ η δουλειά. Από τη σχολή, θυμάμαι, άρχισα να ανοίγομαι»

Για όλα όσα τη γοήτευσαν στη Βάσω, που υποδύεται στο «Αυτή η νύχτα μένει», για τον δυναμισμό και την αλήθεια της ηρωίδας της αλλά και τα στοιχεία της προσωπικότητάς της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Η Βάσω είναι μια γυναίκα δυναμική και σε αυτό το σημείο νομίζω ότι... συναντιέστε.

«Πιστεύω όντως ότι αυτό είναι το κοινό μας σημείο - ο δυναμισμός της και το γεγονός ότι, δυστυχώς, ούτε εγώ φιλτράρω αυτά που λέω. Ό,τι σκέφτομαι συνήθως το λέω έτσι ακριβώς όπως το σκέφτομαι, αλλά πάντα με ευγένεια. Νομίζω ότι αυτά είναι τα κοινά μας χαρακτηριστικά».

papadopoulou-(4).jpg

Έχει κόστος το να είσαι ειλικρινής;

«Φυσικά, όπως και το να ζητάς από τους άλλους να είναι ειλικρινείς μαζί σου. Έχει κόστος, αλλά οτιδήποτε σκέφτεσαι, αν το λες με σεβασμό και ευγένεια, ο άλλος το ακούει πολύ πιο θετικά, οπότε μπορεί να το δεχτεί; Εμένα, για παράδειγμα, όσες φορές μού έχουν πει πράγματα που ίσως έπρεπε να τα ακούσω για να προβληματιστώ, όταν μου τα λένε με όμορφο τρόπο, τα δέχομαι, τα επεξεργάζομαι και μόνο σε καλό μού βγαίνει».

Αυτό ήταν ανέκαθεν στοιχείο του χαρακτήρα σας ή χρειάστηκε να κάνετε ψυχοθεραπεία για να το ανακαλύψετε;

«Υπάρχει στη φύση μου από την παιδική μου ηλικία. Απλώς, μικρή ήμουν πολύ ντροπαλή και μόνο όταν αισθανόμουν πολύ ασφαλής επικοινωνούσα αυτό που σκεφτόμουν. Αυτή η συστολή με διακρίνει ακόμη, αλλά σε πιο περιορισμένο βαθμό και αναλόγως τις συνθήκες».

papadopoulou-(3).jpg

Πώς αλλάξατε;

«Με άλλαξε πολύ η δουλειά. Από τη σχολή, θυμάμαι, άρχισα να ανοίγομαι. Σίγουρα βοήθησαν και οι εμπειρίες της ζωής όπως και το γεγονός ότι μεγαλώνω και αισθάνομαι πλέον πως έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου μετά καλά και τα κακά του. Πάντα, βέβαια, προσπαθώ να αλλάξω τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα μου».

papadopoulou-(1).jpg

Ποια είναι αυτά;

«Δεν είναι και λίγα, (γέλια) Έχω πολύ έντονο το αίσθημα του δικαίου. Όταν νιώθω λοιπόν ότι έχω δίκιο και ο άλλος δεν το αναγνωρίζει, γίνομαι λίγο παραπάνω νευρική από όσο χρειάζεται. Ένα χαρακτηριστικό που μου λένε οι άλλοι ότι είναι κακό -και το δέχομαι-, είναι ότι έχω παραπάνω υπομονή από όσο χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις. Επειδή αγαπώ κάποιους ανθρώπους, παραβλέπω ότι μπορεί να έχουν και άδικο. Επίσης, τα θέλω όλα σε τάξη».

Πηγή 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved