Κάνε ότι Κοιμάσαι - Δημήτρης Γεροδήμος: «Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο όταν αισθάνθηκα ότι κατέρρεα»
Media

Κάνε ότι Κοιμάσαι - Δημήτρης Γεροδήμος: «Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο όταν αισθάνθηκα ότι κατέρρεα»

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γεροδήμος του Κάνε ότι Κοιμάσαι δίνει μια προσωπική συνέντευξη όπου μιλά για τη ζωή του και την ηθοποιία. 

Πότε καταλάβατε ότι θέλατε να ασχοληθείτε με την υποκρπική;

«Δεν θα σας πω όπ το ήθελα από παιδί ή όπ συμμετείχα σε σχολικές παραστάσεις, ούτε ότι διάβαζα σχετικά βιβλία. Δεν πήγαινα καν με τους γονείς μου στο θέατρο, καθώς η ζωή τους ήταν σπίτι-μαγαζί. Προφανώς υπήρχε μέσα μου, αλλά δεν είχα από πουθενά το ερέθισμα και γι’ αυτό ίσως καθυστέρησα να μπω στο Εθνικό. Μπήκα 23,5 χρονών, ενώ οι υπόλοιποι συμμαθητές μου ήταν 18-19. Συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός όταν μια φίλη μού έδωσε να διαβάσω κάποια θεατρικά βιβλία, μεταξύ αυτών και ο Γλάρος του Τσέχοφ. Υπηρέτησα τη θητεία μου, επέστρεψα και φοίτησα για ένα χρόνο σε ιδιωτική σχολή όπου μια καθηγήτριά μου με παρότρυνε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό. Και αυτό έκανα».

kane-oti-koimasai.jpg

Έχετε ζήσει την ανασφάλεια του χώρου;

«Θα σας αναφέρω το εξής περιστατικό: Τέσσερα χρόνια μετά την αποφοίτησή μου και ενώ δεν είχα εδραιωθεί ακόμη στα πράγματα, περίμενα ένα τηλεφώνημα για μια θεατρική δουλειά και μία απάντηση για μια τηλεοπτική. Θυμάμαι, ήταν απόγευμα και μπήκα να κάνω ένα μπάνιο όταν από το άγχος μου αισθάνθηκα ότι κατέρρεα. Αισθάνθηκα ότι θα πάθαινα κάτι κακό. Ζαλίστηκα, κάθισα στην μπανιέρα και, αφού συνήλθα, είπα ότι δεν έπρεπε να αφήσω το άγχος να με κυριεύει».

Έχετε μια κόρη που είναι πλέον στην εφηβεία. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας η ύπαρξή της;

«Ο ερχομός ενός παιδιού είναι η πραγματοποίηση του θέλω της ζωής μας. Δεν υπάρχει πέραν του παιδιού κάτι άλλο. Όλα τα άλλα έπονται. Η κόρη μου, ή Ελευθερία, μού δίνει ζωή».

kane-oti-koimasai-poios-kryvei-ti-viktoria-ti-tha-doyme-tin-deytera.jpg

Θέλει να γίνει ηθοποιός;

«Ακόμη δεν έχει κατασταλάξει για το τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Πριν από ένα τρίμηνο- τετράμηνο που αρχίσαμε να μιλάμε για το τι θα ήθελε, μου πέταξε απέξω απέξω ότι θα της άρεσε να ασχοληθεί με αυτό που κάνω εγώ. Νομίζω όπ σε κάνα χρόνο θα ξέρουμε τι την ενδιαφέρει πραγματικά».

Τι λείπει από τη ζωή σας;

«Για να μην είμαι αχάριστος, αυτήν τη σπγμή δεν μου λείπει κάτι. Είμαι καλά και έρχονται πολύ ωραία πράγματα τηλεοππκά, θεατρικά και όχι μόνο. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, αλλά ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμα. Η ζωή μου προχωρά καλά!»

Πηγή: 7 Μέρες TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved