Ό, τι αγαπώ: Ένα μουσικό ταξίδι στην όμορφη Θεσσαλονίκη
Alexandros Vogiatzakis all rights reserved
Media

Ό, τι αγαπώ: Ένα μουσικό ταξίδι στην όμορφη Θεσσαλονίκη

Το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αυτό το Σάββατο 1 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN, μας ταξιδεύει στην πολυτραγουδισμένη νύφη του Θερμαϊκού, τη μαγευτική Θεσσαλονίκη. Θα απολαύσουμε αγαπημένα ακούσματα που είναι με κάποιο τρόπο συνυφασμένα μαζί της.

Από τον συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, στον ερμηνευτή Πασχάλη Τερζή και στον τραγουδοποιό Νίκο Παπάζογλου και από το «Μπαξέ τσιφλίκι» και τα «Λαδάδικα», στον «Λευκό τον πύργο» και στο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», ένας μουσικός γαλαξίας ασμάτων και μελωδιών, θα ομορφύνει το Σαββατόβραδό μας και θα μας φέρει πιο κοντά σε έναν τόπο που δύσκολα ξεχνά κανείς.

OTI-AGAPW-(11).JPG

Στο στούντιο ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τη Μαριώ, τον Πέτρο Ίμβριο, τη Λιζέτα Νικολάου, την Ελεάνα Παπαϊωάννου, τον Βασίλη Πορφυράκη, τον Πάνο Παπαϊωάννου όλοι τους τραγουδιστές, που γεννήθηκαν, έζησαν και «ενηλικιώθηκαν» καλλιτεχνικά στη συμπρωτεύουσα και αναλαμβάνουν αυτό το Σάββατο να μας χαρίσουν πασίγνωστες και διαχρονικές επιτυχίες με «άρωμα Θεσσαλονίκης».

OTI-AGAPW-(12).JPG

Ακόμα οι : Χριστίνα Αλεξανιάν, Ελίνα Μάλαμα, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Νατάσα Μποζίνη και Δήμητρα Βήττα, μοιράζονται σκέψεις, συναισθήματα και εντυπώσεις από την αγαπημένη τους πόλη, με επίκεντρο τα μεγάλα τραγούδια που μας τη θυμίζουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved