Τα Νούμερα: Χαλασμός στο twitter για το φινάλε!Τα αποθεωτικά σχόλια για τη σειρά που γράφει ιστορία
Media

Τα Νούμερα: Χαλασμός στο twitter για το φινάλε!Τα αποθεωτικά σχόλια για τη σειρά που γράφει ιστορία

Τα Νούμερα: Το είχαμε πει από την αρχή, παρακολουθώντας το πρώτο επεισόδιο πριν καν προβληθεί στην τηλεόραση ότι αυτή η σειρά της ΕΡΤ με την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά και του Γρηγόρη Καραντινάκη, είναι από εκείνες που θα αφήσουν το τηλεοπτικό τους αποτύπωμα.

Κι έτσι έγινε! Τα Νούμερα κάθε Παρασκευή ήταν νούμερο ένα trend στο twitter με το τηλεοπτικό κοινό κάθε φορά να μένει έκπληκτο από το απίθανο σενάριο και τις ερμηνείες τόσο των ηθοποιών όσο και των guests που καλούνταν να βγουν από τα «παπούτσια» τους και να ζήσουν μια άλλη πραγματικότητα!

ta-noumera-(2).jpg

Ένα μπλέντερ με έντονο το στοιχείο της μυθοπλασίας, ένα unlimited εισιτήριο στη μουσική με προσωπικότητες της ελληνικής showbiz που «τσαλακώθηκαν», μια παρέα υπερταλαντούχων καλλιτεχνών και όλα αυτά σε ένα σκηνικό άπλετης φαντασίας που μας πρόσφερε γέλιο μέχρι δακρύων.

1680174475304-337637529-ta-noumera-(5).jpg

Και ναι, τελικά απαντήθηκε και το αιώνιο ερώτημα όλων μας «πόσο νούμερα μπορεί να είμαστε και να γίνουμε». Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31-03) και στο twitter έγινε χαλασμός!

Δες τα σχόλια

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που οι μέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη «Μάντρα», σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες. Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει -και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η «Μάντρα». Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του μια ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα «νούμερα» του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό-μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός). Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά «νούμερα» και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved