J2US: Όλα όσα γίνονταν off camera! Το φρεσκάρισμα της Βανδή, ο Αλέξης Παππάς & η Δανάη Μπάρκα
Media

J2US: Όλα όσα γίνονταν off camera! Το φρεσκάρισμα της Βανδή, ο Αλέξης Παππάς & η Δανάη Μπάρκα

J2US: Το gossip-tv βρισκόταν για ακόμα μία φορά στο live του λαμπερού σόου και κατέγραψε όλα όσα γίνονταν off camera στα backstage! 

Την ίδια ώρα που ο Νίκος Κοκλώνης με την παρέα του χάριζαν στους τηλεθεατές στιγμές διασκέδασης και κεφιού, στα παρασκήνια υπήρχε έντονη δημιουργική διάθεση αλλά και αρκετή κινητικότητα.

Είδαμε σε ένα διάλειμμα τη Δέσποινα Βανδή να φρεσκάρει μόνη της το μακιγιάζ της έχοντας ανά χείρας το καθρεφτάκι της για να διορθώσει και να τονίσει τον κραγιόν της. Την ίδια ώρα δίπλα της, η Βίκυ Σταυροπούλου μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Την ίδια ώρα, στα backstage του σόου βρισκόταν ένας παλιός γνώριμος, ο Αλέξης Παππάς ο οποίος είχε συμμετάσχει σε παλιότερο J2US. Ο πρώην παίκτης του σόου αλλά και του Survivor, είχε βρεθεί εκεί για να δει από κοντά φίλους αλλά και να στηρίξει εμπράκτως τον καλό του φίλο, τον Τριαντάφυλλο ο οποίος συνεχίζει να διαγωνίζεται φέτος.

Στους διαδρόμους στα παρασκήνια επίσης εντοπίσαμε τη Νάνσυ, η οποία είχε απασχολήσει παλιότερα τα media με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ η οποία ζητούσε από την Κατερίνα Στικούδη να βγάλουν selfie και εκείνη φυσικά δεν της χάλασε χατίρι. Λίγο πιο πέρα μία ζεστή αγκαλιά είχε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την καλή του φίλη Δανάη Μπάρκα που είχε προφανώς καιρό να δει από κοντά. Η Δανάη είχε βρεθεί εκεί για να είναι κοντά στη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου ενώ ο Λάμπρος ήθελε να απολαύσει το σόου μπρος και πίσω από τη σκηνή.

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, η Δανάη Μπάρκα, περίμενε τη Δέσποινα Βανδή να φύγουν μαζί προκειμένου να βρεθούν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει εκείνη ώστε να διασκεδάσουν. Και βέβαια έγινε... ο χαμός αφού εκεί βρισκόταν και η κόρη της Δέσποινας, Μελίνα μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και όλοι έγιναν μία μεγάλη παρέα, απολαμβάνοντας τις ερμηνείες τόσο της Δέσποινας Βανδή όσο και των Μελισσών.

Δείτε φωτογραφίες από τα όσα «είδε» ο φακός του Gossip-tv και απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του live show:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved