Μπάρκα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για σχόλιο που δέχτηκε! «Με σόκαρε…», είπε βουρκωμένη
Media

Μπάρκα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για σχόλιο που δέχτηκε! «Με σόκαρε…», είπε βουρκωμένη

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2-04) η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σκληρή κριτική που δέχτηκε για το ρεπορτάζ της στα Τέμπη.

Εμφανώς στενοχωρημένη εξομολογήθηκε πως ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ενώ τα σχόλια που έλαβε πριν καν η εκπομπή βγει στον «αέρα» την σόκαραν καθώς ήταν πολύ σκληρά.

barka-(1).jpg

«Όταν ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία και τα Τέμπη, βιασμοί ή άνθρωποι που πονάνε, δυστυχώς το ένα επισκιάζει το άλλο. Αυτή τη στιγμή το πιο δύσκολο ήταν τα Τέμπη. Όταν για δύο μέρες ασχοληθήκαμε και μετά συμφωνήσαμε ότι πρέπει να το αφήσουμε για τις εκπομπές που ασχολούνται με τέτοια θέματα. Τα Τέμπη τα έχουν επισκιάσει όλα. Και συναισθηματικά και ψυχολογικά και όλα. Όσα είδαμε γιατί πήγαμε και εκεί», είπε και συνέχισε:

barka-(2).jpg

«Το χειρότερο δεν είναι ότι άκουσα αρνητικά σχόλια, είναι ότι έγιναν πριν βγει η εκπομπή στον αέρα. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία για να πούμε στον κόσμο ότι η εκπομπή είναι εδώ και τι θα δείτε τη Δευτέρα και έγραφαν από κάτω “θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο”, “ντροπή σου και να ψοφήσεις που εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο”. Εκεί είπα “ώπα τι έκανα;”. Δεν πήγα εκεί για να κάνω πέσιμο στους ανθρώπους ούτε για να μπω στα νοσοκομεία και να πω μιλήστε μου. Με σόκαρε το σχόλιο την ίδια μέρα, πριν δεις τι κάναμε. Δες πρώτα και μετά κρίνε με.

barka-(6).jpg

Το πριν μου φάνηκε πολύ σκληρό. Ευτυχώς όταν την είδα, και προς τιμήν του, κάποιοι που μου είχαν γράψει μου έστειλαν να μου πουν ότι κάτι πήραν από όλο αυτό», εξομολογήθηκε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved