Κώστας Τσουρός: Η απάντηση στην ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ - «Δημιουργούνται εντυπώσεις…»
Media

Κώστας Τσουρός: Η απάντηση στην ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ - «Δημιουργούνται εντυπώσεις…»

O Γιάννης Παπαμιχαήλ με ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη και αναφέρεται και στον Κώστα Τσουρό.

Πώς εμπλέκεται το όνομά του και τι απαντά ο ίδιος ο δημοσιογράφος;

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε για τον Κώστα Τσουρό

«Τελειώνω με δύο φράσεις. Φίλε Κωστα Τσουρο, εσύ γιατί ' μου την ' ψηλό είπες ,' και δήλωσες ότι δεν πάω σε εκπομπές, επειδή έχω απαιτήσεις που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τα τηλεοπτικά κανάλια. ; Να σε ρωτήσω, εσύ δεν πληρώνεσαι για την δουλειά σου ; Έτσι λειτουργώ και εγώ. Εντελώς επαγγελματικά. Το τζάμπα έχει ' πεθάνει ' προ πολλού. Πολύ δύσκολα θα πάω πια σε κάποια εκπομπή, αφενός, γιατί δεν θέλω να αναμασαω αυτά που έχω δηλώσει τόσες φορές στο παρελθόν και τα οποία πιστεύω οτι δεν ενδιαφέρουν πια σχεδόν κανένα, και αφετέρου, όπως η κάθε εκπομπή με θέλει καλεσμένο γιατί θα κάνει υψηλά νούμερα , και εγώ από την πλευρά μου, δεν θα πάω, εάν δεν ικανοποιηθούν και οι δικές μου απαιτήσεις .Τώρα όσο για τον μάνατζερ στον οποίο αναφέρεσαι οτι παραπέμπω τους πάντες , σε ενημερώνω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει αυτή την ιδιότητα.

PAPAMIXAHL.jpg

Είναι ο επί 12 χρόνια συνεργάτης μου, Νίκος Β., και σε διαβεβαιώνω ότι δεν ασχολείται καθόλου με τα οικονομικά μου deals , Και με αυτά που έγραψα πιστεύω ότι κάλυψα τις οποίες απορίες είχατε. Κάπου εδώ, επειδή όλα αυτά τα γράφω από το κινητό, θα πρέπει να σας αφήσω , και συ χωρέστε με για τα οποία ορθογραφικά λάθη. Τέλος, Μιχάλη μου, θέλω να το πω και και δημοσίως, εκτός από κορυφαίος δικηγόρος, είσαι πάνω από όλα και ένας καταπληκτικό άνθρωπος. Το ίδιο ισχύει και για σένα Γιάννη μου. Εύχομαι σε όλους και όλες, να έχετε μια όμορφη ημέρα. Να είστε όλοι πάντα καλά, να μην απογοητεύεστε, με τις δυσκολίες που φέρνει η ζωή σε όλους μας ,να έχετε πίστη σε αυτό που ονειρεύεστε να πετύχετε, και πιστέψτε με. Οι πιθανότητες να γίνει το όνειρο σας κάποια στιγμή πραγματικότητα, είναι πάρα πολλές. Αυτό μου έμαθε η ζωή. Καλή συνέχεια!».

giannis-papamihail.jpg

Ο Κώστας Τσουρός σήμερα, 3 Απριλίου απάντησε μέσα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Θέλω να σχολιάσω το γεγονός πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με ενέπλεξε σε αυτή την ανάρτηση που έκανε. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που αναφέρεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι κάποιες δηλώσεις που είχα κάνει εγώ εδώ πριν από τρεις μήνες. Γιατί πραγματικά προσπαθούσα να σκεφτώ πώς εμπλέκεται αυτό με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν εμπλέκεται καθόλου.»!

tsouros.jpg

Και συνέχισε ο δημοσιογράφος λέγοντας: «Πριν από τρεις μήνες είχε πει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ότι δεν πηγαίνει σε εκπομπές και εγώ είχα πει ότι δεν πηγαίνει, γιατί έχει δύσκολες απαιτήσεις που δε μπορούν να ικανοποιηθούν από τα κανάλια. Τα λεγόμενα μου τότε επιβεβαίωσε και ο ίδιος με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Δημιουργούνται εντυπώσεις πως αυτό που είπα σχετίζεται με την υπόθεση του Γιώργου Λιάνη. Στην υπόθεση του Γιώργου Λιάνη ήμουν ξεκάθαρος».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved