Σταματίνα Τσιμτσιλή: Tο τηλεοπτικό της μέλλον, το συμβόλαιο και οι αλλαγές στην ομάδα της
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Tο τηλεοπτικό της μέλλον, το συμβόλαιο και οι αλλαγές στην ομάδα της

Η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει τις απαντήσεις της για το πού θα βρίσκεται του χρόνου και με ποιούς. 

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και το πώς αυτό προδιαγράφεται μίλησε η παρουσιάστρια του Alpha στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής Οpen Weekend.

«Είμαι πολύ καλά και εύχομαι το ίδιο για όλους μας γιατί το έχουμε ανάγκη να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο» δήλωσε η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς σαν εκπομπή, είμαστε από αυτούς που δε θα συζητήσουν μετά το Πάσχα. Εμείς τα έχουμε κλείσει από πέρυσι. Είμαι σίγουρη στο κομμάτι του ότι ξέρω που θα είμαι, γνωρίζω τα πρόσωπα, το περιβάλλον. Νιώθω πολύ όμορφα και οικεία εδώ», είπε επίσης.

1676357426958-653826297-agios-valentinos-stamatina.JPG

Αναφερόμενη στην πρωινή ζώνη του Mega είπε πως δεν γνωρίζει κάτι αλλά ότι από αυτά που ακούει από την Ελεονώρα και από τη Δανάη, και οι δυο παρουσιάστριες θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν φέτος.

Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Open για το ενδεχόμενο να δοκιμαστεί σε ένα late night show η παρουσιάστρια δήλωσε πως το late night δεν είναι θέμα τόλμης, είναι θέμα του τι θέλεις και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου.

tsimtsili-(7).jpg

«Εμένα, αυτό που κάνω μου αρέσει τόσο πολύ και το έχω πει πολλές φορές. Όταν είσαι πλήρης σε αυτό που κάνεις, δε θέλεις κάτι άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Κατά καιρούς μπορεί να υπάρξουν διάφορες σκέψεις αλλά μου αρέσει το Happy Day, το αγαπώ. Δεν ψάχνομαι για κάτι άλλο, τώρα αν προκύψει από το σταθμό και μου πουν ότι ήρθε ένα concept που πιστεύουν ότι μου ταιριάζει και μπορώ να το στηρίξω, θα το κουβεντιάσω. Με βεβαιότητα δε μπορώ να πω τίποτα. Δε θα ήθελα να κάνω κάτι που θα μου βγει σαν υποχρέωση. Αν είναι κάτι που θα μου κάνει κλικ όπως το Happy Day, μπορεί και να το συζητούσα» σημείωσε η ίδια.

tsimtsili-(3).jpg

Τέλος αναφορικά με την ομάδα της είπε «Για να δούμε ποιοι θα συζητήσουν πριν και μετά το Πάσχα. Ο Παπανώτας είναι κλεισμένος όσο και εγώ, το ίδιο και εγώ, και ο Κώστας νομίζω είναι επιθυμία του να μείνει».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved