Χρανιώτης: Οι καβγάδες με τη γυναίκα του, η Γη της Ελιάς και η ψωρίαση
Media

Χρανιώτης: Οι καβγάδες με τη γυναίκα του, η Γη της Ελιάς και η ψωρίαση

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Γιώργος Χρανιώτης και μίλησε για τον γάμο του, τον ρόλο στη Γη της Ελιάς αλλά και την ψωρίαση που έχει. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα καλοκαίρια που περνούσε μικρός στο Ξυλόκαστρο, όταν έπαιρνε το ποδήλατό του και γυρνούσε στο σπίτι τα μεσημέρια για να φάει.«Όταν κάποια στιγμή με προσέβαλε η γιαγιά μου στα 17 μου, εξαφανίστηκα από το σπίτι για 15 ολόκληρες μέρες. Έμενα στο δάσος και στις παραλίες. Η μητέρα μου, έχοντας μαζί της τον αδελφό μου, όταν με βρήκαν τυχαία σε ένα beach bar ούρλιαζε σαν μαινάδα και έκλαιγε».Στην ηλικία των 14 έκανε ωτοστόπ γιατί όταν χώρισαν οι γονείς του και ήρθαν στην πλατεία Αμερικής δεν ήθελε να αφήσει τους φίλους του που έμεναν στο Χαλάνδρι.«Είπα ψέματα στους γονείς μου ότι θα παίρνω το λεωφορείο για να πηγαίνω στο σχολείο στο Χαλάνδρι, αλλά τους είπα ψέματα γιατί έκανα ωτοστόπ. Στα 14 μου ένας ταξιτζής με παρενόχλησε σεξουαλικά και τον απώθησα βίαια, ένα ζευγάρι μου πρότεινε να κοιμηθώ στο σπίτι του, μία κοπέλα ήθελε να κάνουμε ναρκωτικά. Σε ωτοστόπ σε μοτοσικλέτα θυμάμαι να τρέχουμε με 300 χλμ και εγώ να είμαι γαντζωμένος στον άνθρωπο που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα».

xraniotis-george-(3).jpg

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». «Η εμπειρία μου στη «Γη της Ελιάς» ήταν πολύ ωραία. Ο Ανδρέας Γεωργίου χαμογελάει συνέχεια και είναι αφόρητα ανοιχτός στο διάλογο με τον ηθοποιό. Την πρώτη ημέρα γυρισμάτων έκανα την ερωτική σκηνή με τη Δώρα Χρυσικού και της είπα εκ των προτέρων “θα στην πέσω κανονικά, αν κάνω κάτι άκομψο πες το μου”».

xraniotis-george-(4).jpg

Ο ηθοποιός δήλωσε πως τρέφει απαρέσκεια προς το χρήματα και πως δεν είχε ποτέ στη ζωή του κάποιο πλούσιο κορίτσι. «Μάλλον δεν ήθελα να μπλέξω με αυτή την κάστα των ανθρώπων», εξομολογήθηκε. «Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου με έναν τρόπο. Δεν το κατακρίνω, ίσως θα μπορούσε να έχει πλάκα εάν το είχα ζήσει 20-25 χρονών», δήλωσε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια και τον γάμο, ενώ αποκάλυψε πως όταν μία γυναίκα είχε την υποψία ότι είναι έγκυος του δήλωσε ότι θα πάρει το χάπι της επόμενης μέρα, γιατί δεν ήθελε να είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού της. «Μέχρι τα 40 μου δεν σκεφτόμουν την οικογένεια, ένιωθα ότι θα με βγάλει από τη δουλειά μου. Με φόβιζε η ιδέα της αλλαγής της πάνας. Μία ψυχολόγος είπε σε έμενα και την Γεωργία Αβασκαντήρα ότι καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει».

xraniotis-george-(1).jpg

«Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε συνέχεια προφανώς, γιατί είμαστε ερωτευμένοι. Υπάρχουν εντάσεις που ευτυχώς καταλήγουν σε ωραίες διαδικασίες. Δεν γίνεται όταν έναν άνθρωπο τον θέλεις και σε αφορά πάρα πολύ να μη μαλώσεις μαζί του. Έχει συμβεί να κάνουμε έρωτα μετά από καβγά μας. Διανύουμε διαστήματα ηρεμίας, αλλά επειδή η σύζυγος μου είναι 15 χρόνια μικρότερη, γιατί να μην της δώσω το δικαίωμα η φωτιά της να με ακουμπήσει περισσότερο; Δεν ξέρω εάν με ενέπνευσε η Γεωργία η το βιολογικό μου ρολόι, αλλά όταν την είδα μπροστά μου ένιωσα ότι τώρα αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή μου», αποκάλυψε.

xraniotis-george-(7).jpg

Ο ηθοποιός παλεύει με την ψωρίαση από το 2005. Όπως είπε ο ίδιος, «ένας άνθρωπος σαν κι έμενα, που έχω εσωτερικές πάλες, οφείλει να έχει ψωρίαση. Με έναν τρόπο την ευγνωμονώ». «Όταν υπάρχουν θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην ψυχή σου και στο μυαλό σου, κάπως πρέπει να εκτονωθούν και εκτονώνονται δερματικά. Εγώ σαμπόταρα τον εαυτό μου στη δουλειά με την ψωρίαση. Ήμουν ενοχικός, έλεγα ψέματα ότι χτύπησα με το ποδήλατο ή έπεσα κάτω», δήλωσε και συμπλήρωσε πως η ψωρίαση δεν του προκάλεσε πρόβλημα στην κοινωνική και την ερωτική του ζωή.Ο Γιώργος Χρανιώτης συμμετέχει στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», η οποία θα ανέβει στο θέατρο Κολοσσαίον στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved