Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πήγα και έκανα μία λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πήγα και έκανα μία λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε αισθητική επέμβαση το Σάββατο και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, αφήνοντάς άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Ακομπλεξάριστος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι έκανε αισθητική επέμβαση και τι ακριβώς έκανε.

Συγκεκριμένα ο συνεργάτης της Ελένης ανέφερε: «Μπότοξ δε θα έκανα. Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση για να διορθώσω κάτι θα το έλεγα. Έκανα! Κι αν θέλετε σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα το Σάββατο. Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση. Και φοράω κορσέ.»!

ougarezos.webp

Και πρόσθεσε: «Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Εκεί μπροστά στην κοιλιά. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε» αφήνοντας άφωνη τόσο την ίδια την Ελένη Μενεγάκη όσο και την υπόλοιπη ομάδα!

1680522382438-662175785-ougarezos.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης έχει χάσει πολλά κιλά αφού εδώ και αρκετό καιρό ακολουθεί μία συγκεκριμένη δίαιτα και η αλλαγή του είναι θεαματική!

Ο ίδιος είχε αναφέρει για την απώλεια των κιλών: «Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή. Όσοι με ξέρετε, ξέρετε ότι είμαι ένα ανθρώπινο ακορντεόν. Φουσκώνω, ξεφουσκώνω. Τρώω όταν χαίρομαι τρώω και όταν στενοχωριέμαι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα το διατηρήσω.»!

Τώρα λοιπόν αποφάσισε να κάνει και μία μικρή λιποαναρρόφηση στην κοιλιά του και το αποκάλυψε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved