Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι σπουδές, ο γάμος με τη Μιχαλάκη και η αδυναμία στη γιαγιά του
Media

Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι σπουδές, ο γάμος με τη Μιχαλάκη και η αδυναμία στη γιαγιά του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού μιλάει για τους ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά του και εξηγεί πώς καταφέρνουν με την Δανάη Μιχαλάκη να διαχειρίζονται την δημοσιότητα.

Αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την μουσική και την θέση που έχει στην ζωή του.

«Η μουσική ήρθε στη ζωή μου πριν την υποκριτική. Ήμουν στην εφηβεία, βίωνα έκρηξη ορμονών και η μουσική ήταν η διέξοδος μου. Tα παιδιά των καλλιτεχνών έχουν μια αγωνία, αν θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους δίπλα στο όνομα των γονιών τους».

Και συμπλήρωσε: «Στα 18 μου πήρα την απόφαση να σπουδάσω μάρκετινγκ. Σπούδασα τελικά, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι για εμένα. Υπήρξα φρικτός σερβιτόρος και σε όσα μαγαζιά δούλεψα τους ”έβαλα μέσα”».

PAPAGEORGIOU-(4).jpg

Στην συνέχεια μίλησε για την σύζυγό του: «Εγώ και η Δανάη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή. Έχω ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια μου. Το μισό μου σόϊ είναι Πόντιοι και έχω πολύ ωραίες μνήμες από τραπεζώματα».

«Έχω μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά μου την Ελένη. Όταν πηγαίνω Θεσσαλονίκη και μένω στο πατρικό μου, νιώθω ξανά έφηβος», ανέφερε.

PAPAGEORGIOU-(2).jpg

Μεταξύ άλλων περιέγραψε και περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει: «Στο σούπερ μάρκετ με αναγνώρισε η ταμίας και μου εξομολογήθηκε ότι έχει σχέση με έναν μουσουλμάνο. Ήμουν σε ερημική παράλια και προσπαθούσα να απομονωθώ, όταν ήρθε μια κυριά με ανοιχτή τη βιντεοκλήση για να με δείξει σε μια φίλη της».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί την θεατρική παράσταση «Θάνατος στη Βενετία».

Η μπάντα «Polkar» θα κυκλοφορήσει νέο υλικό αρχές καλοκαιριού και θα γίνουν επετειακές συναυλίες για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της μπάντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved