To gossip-tv στα παρασκήνια του My style rocks- Οι αγκαλιές των κριτών και τα χαμόγελα της Καραβάτου
Media

To gossip-tv στα παρασκήνια του My style rocks- Οι αγκαλιές των κριτών και τα χαμόγελα της Καραβάτου

Στο My Style rocks περνάνε ωραία και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα παρασκήνια του reality μόδας και κατέγραψε όσα συμβαίνουν πριν βγουν «αέρα».

Αέρα Bollywood καλούνται να φέρουν στο πλατό σήμερα στις 18.00 οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks. Λαμπερά μεταξωτά και πολύχρωμα σάρι, εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα, καφτάνια, πολλαπλά layers και ιδιαίτερα head pieces συνθέτουν εικόνες που μοιάζουν βγαλμένες από τα κινηματογραφικά καρέ των στούντιο της Βομβάης.

Το gossip-tv βρέθηκε στα καμαρίνια λίγο πριν την εγγραφή του επεισοδίου και αυτό που κατέγραψε ήταν ένα υπέροχο κλίμα. Χαμόγελα, πειράγματα ανάμεσα στους κριτές, μια χαμογελαστή Κατερίνα Καραβάτου, να μας μοιράζει το μεγαλύτερο χαμόγελό της, απελευθερωμένη από το βάρος της επικαιρότητας. Η Κατερίνα φαίνεται να απολαμβάνει το ρόλο της παρουσιάσης του My Style rocks περισσότερο από κάθε άλλο.

Η προετοιμασία κριτών αλλά και παικτών έπρεπε να μη ξεφύγει από τον απαιτούμενο χρόνο προκειμένου να ξεκινήσει το γύρισμα στην ώρα τους.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι έτοιμοι να ακούσουν τα ευφάνταστα concepts των κοριτσιών και να κρίνουν τα looks τους. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους όταν μία διαγωνιζόμενη θα αποφασίσει να αλλάξει το… concept την ώρα της εμφάνισής της;

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από όσα συμβαίνουν στο backstage της εκπομπής:

Δείτε το τρέιλερ που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved