Γιωρίκας Πιλίδης: Έτσι γινόταν η επικοινωνία με Ελλάδα από Άγιο Δομίνικο - Τα unfollow & ο Γκότσης
Media

Γιωρίκας Πιλίδης: Έτσι γινόταν η επικοινωνία με Ελλάδα από Άγιο Δομίνικο - Τα unfollow & ο Γκότσης

Survivor All Star: Με ανοιχτά χαρτιά μίλησε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» ο Γιωρίκας Πιλίδης ο οποίος για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην αποβολή του, στους συμπαίκτες του αλλά και στον Ηλία Γκότση που όπως είπε του χρωστάει πολλά. 

«Δεν έπρεπε να αποδεχτώ την πρόταση για το παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί την πρόταση, όταν όμως αποβλήθηκα για δύο χρόνια από τη δουλειά μου, αποδέχτηκα την πρόταση. Ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι φέτος, με σχέση πέρυσι. Θεωρώ ότι επειδή όλοι μας το έχουμε ξαναπεράσει, μπήκαμε με διαφορετικό αέρα» είπε αρχικά ο γνωστός πρωταθλητής και πρώην παίκτης του Survivor All Star.

Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν είχα βιώσει. Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που τώρα σου μιλάνε και μετά γυρνάνε και λένε κάτι άλλο. Στην αρχή που μπήκα πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση, ο οποίος με απομάκρυνε από όλα αυτά ευτυχώς. Δεν θα πω ονόματα τώρα, αλλά μόλις βγουν θα μιλήσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επίσης μίλησε για τη σχέση του με τους συμπαίκτες του. Όταν ρωτήθηκε αν είναι εύκολο να βρει κάποιος κινητό στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιωρίκας Πιλίδης: «Όταν λέμε ότι έχουμε κινητό είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι φαντάζεστε. Καταρχή δεν πιάνει σήμα το κινητό... Η επικοινωνία δεν γίνεται όπως νομίζετε». Δείτε τι αποκάλυψε ο Γιωρίκας Πιλίδης:

Στη συνέχεια ο Γιωρίκας Πιλίδης αναρωτήθηκε πώς γίνεται να τα γνωρίζουν όλα οι τηλεθεατές. «Εγώ νόμιζα ότι ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο».

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είπε επίσης ότι έκανε πολλά unfollow σε φίλους και γνωστούς όπως ακριβώς έκανε και ο Ηλίας Γκότσης. Μάλιστα, τόνισε ότι και ο ίδιος έκανε πολλά unfollow, επισημαίνοντας ότι όσα έκανε ο Ηλίας τα έκανε στο ταξίδι τους προς Ελλάδα, μέσα στο αεροπλάνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved