Έλενα Γκρέκου: «Στενοχωρήθηκα πολύ που ‘’έφυγε’’ ο πατέρας του Βαλάντη. Η μαμά του κατέρρευσε»
Media

Έλενα Γκρέκου: «Στενοχωρήθηκα πολύ που ‘’έφυγε’’ ο πατέρας του Βαλάντη. Η μαμά του κατέρρευσε»

Η Έλενα Γκρέκου, την οποία προσφάτως απολαύσαμε στο J2US, υπήρξε σύντροφος του Βαλάντη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο. 

Πριν από λίγες μέρες η οικογένεια του Βαλάντη, βυθίστηκε στο πένθος, αφού ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του.

202204131004350.0H6A2091.jpg

«Με είχε ενημερώσει ο Βαλάντης ότι τον περιμένουν, μιλούσαμε στο τηλέφωνο συνέχεια και συνέβη το εξής: Όταν έφτασε στη Ρόδο, λίγο μετά “έφυγε ”... Είναι σαν να τον περίμενε», αποκαλύπτει η ίδια. Η τραγουδίστρια εξακολουθούσε να έχει πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς του Βαλάντη και μετά τον χωρισμό τους. «Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον κύριο Χαράλαμπο, όπως και με τη μαμά του Βαλάντη. Στενοχωρήθηκα πολύ που “έφυγε"... Αυτή που κατέρρευσε ήταν η μάνα του Βαλάντη, καθώς ήταν 65 χρόνια μαζί. Ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τους έβλεπες να κοιτά ο ένας στα μάτια τον άλλον», εξηγεί η ίδια.

202111191209320.0H6A4464.jpg

Η Έλενα Γκρέκου, αν και αποχώρησε από το «Just the 2 of us», δεν αποκλείεται να... επιστρέψει σύντομα. «Θα σου πω μόνο ότι ο γιος μου, που με παρακολουθούσε συνέχεια, στενοχωρήθηκε που έφυγα και του είπα “ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ”», δη ­ λώνει, αφήνοντας πολλά ερωτήματα... Όσο για τη «συνεργασία» με τον Περικλή Κονδυλάτο και την αποχώρησή της, παραδέχεται: «Κοίτα, όταν γνωρίζουμε πως ο Περικλής είναι αδύναμος φωνητικά, ίσως ο πιο αδύναμος, ήταν δύσκολος ο αγώνας ο δικός μου. Δεν θα μπορούσα να έχω την απαίτηση από την επιτροπή και από τον Περικλή να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Δεν υπήρχε μεγάλη εξέλιξη, οπότε ίσως ήταν και δίκαια η αποχώρηση», τονίζει.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved