Survivor – Πιλίδης: Τη λίστα με τα ψώνια δεν την έγραψε ο Γκότσης- Κάποιοι δεν φέρθηκαν έντιμα
Media

Survivor – Πιλίδης: Τη λίστα με τα ψώνια δεν την έγραψε ο Γκότσης- Κάποιοι δεν φέρθηκαν έντιμα

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Μας και «έριξε βόμβα» για το survivor all star! Ποιους παίκτες έδωσε στεγνά στη Φαίη Σκορδά;

Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκε από το παιχνίδι γιατί είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ο Ηλίας Γκότσης γιατί «έκλεβε» φαγητό και στο Πρωινό μας ανέφερε πράγματα που δεν ξέραμε!

Ο Γιωρίκας παραδέχθηκε ότι είχε κινητό αλλά η επικοινωνία με τον έξω κόσμο ήταν δύσκολη, αφού δεν υπήρχε σήμα στο σημείο που γυρίζεται το παιχνίδι.

«Έφυγα για επαφή με κινητό. Οι επαφές με το κινητό δεν είναι αυτές που φανταζόμαστε. Δε μίλησα με κάποιον. Οι επαφές είναι να στείλουμε κάποια χρήματα, να πάρουμε φαγητό να φάμε. Δεν έχει και σήμα εκεί. Δε θυμάμαι τι είχε η λίστα του Ηλία. Δεν έγραψα εγώ τη λίστα του Γκότση. Ότι έστειλα εγώ τα 300 ευρώ ισχύει» τόνισε.

Για τον Ηλία Γκότση, υπογράμμισε: «Δεν θυμάμαι τι έγραφε η λίστα… Εγώ ναι έδωσα τα 300 ευρώ. Δεν έγραψε ο Ηλίας Γκότσης τη λίστα, ούτε εγώ…».

pilidis.jpg

Και πρόσθεσε: «Τι να πω ότι έστησαν παγίδα; Εγώ θα πω ότι δεν φέρθηκαν τόσο αντρίκια και έντιμα… Είναι υποκρισία και με στενοχωρεί που δεν μας υπερασπίστηκαν... Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν θα είναι όλοι μαζί...».

Και υπογράμμισε ότι η λίστα δεν είχε μόνο τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη.

survivor-all-star-pilidis-gkotsis.jpeg

Δείτε όσα είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης στην Φαίη Σκορδά και έριξε τη βόμβα του για το survivor all star!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved