Κριστιάννα Μπέτα: «Η συμβουλή που μου έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι…»
Media

Κριστιάννα Μπέτα: «Η συμβουλή που μου έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι…»

Η Κριστιάννα  Μπέτα παρουσίασε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Through my eyes». Φυσικά εκεί ήταν και η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Κριστιάννα Μπέτα δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη με την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής και αναφέρθηκε στους γονείς της, οι οποίοι την υποστηρίζουν σε κάθε της βήμα.

«Μου αρέσει να καθόμαστε στη κουζίνα με τη μαμά μου και την αδερφή μου να τρώμε και να συζητάμε. Η μαμά μου πρωτοστατεί πάντα για βίντεο στο TikTok. Αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «Αν υπάρχει παράδεισος». Έχει τύχει να μου πουν ότι μοιάζω με τη μαμά μου», δήλωσε.

«Ο πατέρας μου μού έχει πει ότι πρέπει να είμαι συλλέκτης εμπειριών, χωρίς να αναλώνομαι. Η μαμά μου μού έχει πει ότι πρέπει να βρω αυτό που πραγματικά αγαπάω, να το ακολουθήσω με πάθος και σοβαρότητα», συμπλήρωσε.

beta23.jpg

Στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της, ενώ δήλωσε πως δεν θα τολμούσε ποτέ να της «κόψει» το όνειρο.

«Η Κριστιάννα έχει δικό της χαρακτήρα, ακέραιο και με ωραία διάθεση για ζωή. Δεν θα τολμούσα ποτέ να της κόψω το όνειρο. Και εγώ και ο πατέρας της είμαστε δίπλα της», είπε η ερμηνεύτρια.

«Με τις κόρες μου δεν τσακωνόμαστε πάρα μόνο για τα καθημερινά που τσακώνονται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους», είπε και συμπλήρωσε πως με τις κόρες της συζητούν τα προσωπικά τους.

Ιδιαίτερα περήφανος και ο Τάκης Μπέτας, που η κόρη του κάνει αυτό που αγαπάει. Όπως αποκάλυψε, η Χριστιάνα του ανακοίνωσε τηλεφωνικά τι επάγγελμα θα ακολουθήσει.

1680601049532-960741878-beta.webp

«Αυστηρή ήταν η μαμά που έδωσε αρχές. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε όμορφη σχέση με τη Νατάσα», είπε και αποκάλυψε πως στο σπίτι ακούει πάντα Νατάσα Θεοδωρίδου.

Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε και ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος μοιράστηκε με την κάμερα του «MEGA Καλημέρα» πως όταν ήταν άρρωστος η τραγουδίστρια ήρθε στο καμαρίνι του και του έδινε φάρμακα και τηλεφωνούσε σε γιατρούς.

Το παρών στην έκθεση ζωγραφικής της Μπέτα έδωσε και η Έλλη Κοκκίνου, στηρίζοντας τη φίλη της, Νατάσα, και την κόρη της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν θα ήθελε να ακολουθήσει ο γιος της τα βήματά της, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι υπερπροστατευτική.

«Θα είμαι δίπλα στο γιο μου, όποιο επάγγελμα κι αν επιλέξει. Όχι, δεν θέλω να γίνει τραγουδιστής ο γιος μου, δεν το θέλει και ο ίδιος. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για το γιο μου, γιατί σέβομαι τη προσωπικότητά του και δεν θέλω να μιλάω παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Είμαι υπερπροστατευτική, αλλά προσπαθώ να το μαλακώσω».

«Με τον γιο μου δεν έρχομαι σε κόντρα. Είναι πολύ ήρεμος και είμαστε πολύ της συζήτησης. Παρακαλώ να μου φέρει τη σύντροφό του στο σπίτι! Προτιμώ να είναι στο σπίτι παρά να είναι έξω χωρίς να γνωρίζω που βρίσκεται. Θα γίνω πάρα πολύ γλυκούλα πεθερά. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε και τα ταπερακια της μανούλας θα υπάρχουν, εάν αυτό χρειαστεί», είπε η τραγουδίστρια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved