Ελένη Μενεγάκη: Η "παρεξήγηση" με την Θεοδωρίδου - "Να απολογηθώ, θα με λένε γαϊδούρα, νιώθω άσχημα"
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η "παρεξήγηση" με την Θεοδωρίδου - "Να απολογηθώ, θα με λένε γαϊδούρα, νιώθω άσχημα"

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρευρέθηκε στην έκθεση της κόρης της κουμπάρας και φίλης της Νατάσας Θεοδωρίδου και θέλησε να απολογηθεί δημόσια μέσα από την εκπομπή της.

Η Κριστιάννα Μπέτα παρουσίασε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Through my eyes» και εκεί ήταν και η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πατέρας της, Τάκης Μπέτας.

Η Χριστιάνα Μπέτα δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη με την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής και αναφέρθηκε στους γονείς της, οι οποίοι την υποστηρίζουν σε κάθε της βήμα.

eleni-menegaki-(1).jpg

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την έκθεση της Κριστιάννας, τόνισε:

«Θέλω να απολογηθώ για κάτι που έγινε… Τι έκανα; Σήμερα θα παίξουμε ένα θέμα για την μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κριστιάννα Μπέτα… και ομολογώ δεν ήξερα, λείπει και η αρχισυντάκτριά μου και την ώρα που ετοιμαζόμουν στο σπίτι τους βλέπω και λέω και δεν είμαι εκεί και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουν γιατί που να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα, ειδάλλως θα ήμουν εκεί γιατί και τους αγαπάω και κατανοώ τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων…»!

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα…. Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα αλλά και τη Κριστιάννα… Ήθελα να το πω δημόσια, νιώθω άσχημα»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή της

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση ζωγραφικής της Κριστιάννας Μπέτα στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved