Δαλάκα: «Έφαγα. Αλλά θα ήταν δίκαιο να αποβληθώ αν το έκανα μόνο εγώ. Ήταν προσβλητικό για μένα»
Media

Δαλάκα: «Έφαγα. Αλλά θα ήταν δίκαιο να αποβληθώ αν το έκανα μόνο εγώ. Ήταν προσβλητικό για μένα»

Survivor All Star: Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο και τελικά αποβλήθηκε από το παιχνίδι. 

Η γνωστή αθλήτρια είπε ότι εμφανίστηκε στην εκπομπή για να πει όλη την αλήθεια. Η Κατερίνα παραδέχτηκε ότι έφαγε και εκείνη και η Ασημίνα αλλά ποτέ δεν επικοινώνησαν με κάποιον.

«Έκανα παράβαση και έπρεπε να τιμωρηθώ αλλά θα ήταν δίκαιο να αποβληθώ αν το έκανα μόνο εγώ. Όλοι έτρωγαν».

Όσο για την επικοινωνία για την οποία κατηγορήθηκε, είπε ότι όλα ξεκίνησαν από μία προσωπική ένταση που υπήρχε ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νίκο ο οποίος για εκδίκηση αποφάσισε να πει όλο αυτό.

«Δεν έκανα την ανήξερη, ήμουν ανήξερη» είπε η Κατερίνα η οποία μάλιστα έκανε και πλάκα με τον Μουτσινά που επίσης την τρόλαρε για την κατηγορία ότι είχε κινητό μέσα στη ζούγκλα.

Η Κατερίνα αποκάλυψε και τι ακριβώς έφαγε. Όπως είπε, έφαγε ένα σάντουιτς το οποίο και πλήρωσε όπως τόνισε:

Η γνωστή αθλήτρια και νικήτρια του Survivor το 2019 παραδέχτηκε επίσης ότι δεν ήταν όσο θα ήθελε καλή αγωνιστικά καθώς ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να συνέλθει.

Η Κατερίνα δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στους άλλοτε συμπαίκτες της, ανάμεσά τους η Ασημίνα, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved