Η ενόχληση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: «Ζήτησα να κατέβει τηλεοπτική κάμερα και δεν το έκαναν»
Media

Η ενόχληση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: «Ζήτησα να κατέβει τηλεοπτική κάμερα και δεν το έκαναν»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε τοποθέτησή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε περιστατικό με τηλεοπτική κάμερα που την ενόχλησε. 

Ένα περιστατικό με μια κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής που την ενόχλησε ιδιαίτερα επισήμανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός ξεκίνησε την τοποθέτησή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Μου έκανε κακό η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση του Φιλιππίδη, αλλά θα το ξαναέκανα χίλιες φορές. Συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί τα απόνερα είναι πολύ χειρότερα από την ίδια διαδικασία. Συνεχίζει και είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί έχει επιπτώσεις στη ψυχολογία μου, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου.

1675702805611-217790565-anastasopoulou-2.jpg

Δεν κάνω πίσω σε τίποτα, αρνούμαι όμως κάθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο για να δώσω μία συνέντευξη. Σε όλους λέω το ίδιο πράγμα: με προσβάλλετε, μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο» τόνισε η ηθοποιός σε έντονο ύφος.

«Περίμενα κάτι διαφορετικό στην έκβαση της δίκης. Άκουσα τόσους χαρακτηρισμούς, τόση λάσπη, ήταν πάρα πολύ βίαιο. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια έχω έντονες κρίσεις πανικού. Υπήρχαν άνθρωποι που τους αγαπούσα όλη μου τη ζωή και δεν ήρθαν ούτε μία ημέρα στη δίκη να δουν πώς είμαι. Ούτε στο τηλέφωνο με ρώτησαν πώς είμαι. Δεν νιώθω δικαίωση, θλίψη νιώθω. Δεν έχει αλλάξει τίποτα», πρόσθεσε.

anastasopoulou-(2).jpg

Σε σχέση με το περιστατικό που την ενόχλησε ιδιαίτερα, είπε: «Επειδή συνέβη ένα σκηνικό με μία κάμερα εκπομπής και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το βάλω στη θέση του. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει ένα χέρι να κατεβάζει μία κάμερα. Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα μετά από εκείνο το πλάνο. Έκανα τηλέφωνα με τους ανθρώπους του καναλιού γιατί είχαν το πλάνο μου να πηγαίνω προς την κάμερα και να ζητάω επανειλημμένα να την κατεβάσουν. Ζήτησα να το παίξουν το πλάνο αυτό και μου είπαν ότι δεν υπήρχε».

Δείτε τα όσα δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved