Survivor spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμένει κανείς!
Media

Survivor spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμένει κανείς!

 

Survivor all star spoiler: Είναι οριστικό! Αύριο (6 Απριλίου) αποχωρεί ακόμα ένας παίκτης και σίγουρα αυτή η αποχώρηση δεν την περιμένει κανείς!

Έρχεται η απόλυτη ανατροπή στο παιχνίδι!

Να σας θυμίσουμε ότι στην πρώτη ασυλία οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο "αδύναμο" κρίκο της ομάδας τους και ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει.

survivor-22.jpg

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στις 3 Απριλίου, οι κόκκινοι κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν στον τάκο δύο παίκτες, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Χθες, 4 Απριλίου πάλι οι Μπλε αναγκάστηκαν να βγάλουν στο τάκο ένα ακόμα παίκτη και ήταν η Ρία Κολοβού!

survivor8.webp

Ποιος τελικά θα αποχωρήσει αύριο, 6 Απριλίου;

Αύριο έρχεται η απόλυτη ανατροπή!

Το κοινό αποφάσισε και θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μπήκε στο παιχνίδι, έγινε χαμός με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και... τώρα ήρθε η ώρα να φύγει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσο για το τι θα δούμε σήμερα, δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor all star!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved