Ηλίας Μπόγδανος: Το unfollow του Γκότση, οι καταγγελίες της Δαλάκα και ένα κορίτσι που τον περιμένει
Media

Ηλίας Μπόγδανος: Το unfollow του Γκότση, οι καταγγελίες της Δαλάκα και ένα κορίτσι που τον περιμένει

Survivor All Star: Μία από τις λιγότερο έντονες προσωπικότητες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Ηλίας Μπόγδανος που αλλιώς εμφανίζεται στο παιχνίδι και στα επεισόδια που παρακολουθούμε αλλά άλλον περιγράφουν οι συμπαίκτες του όταν φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο. 

Και δεν είναι ένας και δύο αλλά ας περιοριστούμε στο unfollow του Γκότση, τις... ξώφαλτσες και έμμεσες βολές του Γιωρίκα Πιλίδη αλλά και τις καταγγελίες της Κατερίνας Δαλάκα που σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Καλό Μεσημεράκι άφησε να εννοηθεί ότι ο Ηλίας Μπόγδανος άλλο είναι στην πραγματικότητα και άλλο προφίλ έχει τηλεοπτικά.

ilias-mpogdanos-2.jpg

Η πρώτη φορά που άρχισαν να μπαίνουν... ψύλλοι στα αυτιά κάποιων για τον Μπόγδανο ήταν η αποκάλυψη του Ηλία Γκότση ότι έκανε unfollow σε εκείνον, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώτος δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του στην «έξω ζωή», παρ' όλο που μέσα στο παιχνίδι, στον Άγιο Δομίνικο, ήταν κολλητοί. Όπου πήγαινε ο Ηλίας Γκότσης, κάπου γύρω εκεί ήταν και ο Μπόγδανος.

Οι καταγγελίες της Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα σε συνέντευξή της άφησε εμμέσως να εννοηθεί ότι εκτός από πολλούς άλλους συμπαίκτες της, και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν από εκείνους που είχαν φάει, κάτι που όμως «πλήρωσε» μόνο ο Ηλίας Γκότσης με την αποβολή του από το παιχνίδι, μαζί βέβαια με τον Γιωρίκα Πιλίδη που από τη μεριά του αποκάλυψε ότι και εκείνος έκανε αρκετά unfollow. Στοίχημα ότι ανάμεσά τους ήταν και ο Μπόγδανος! Μπορεί η Κατερίνα να μην προχώρησε σε λεπτομέρειες, όμως αυτό και μόνο έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά για το όχι και τόσο θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον Μπόγδανο.

Ο ίδιος πάντως έχει κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ. Δεν είναι ότι δεν λέει τη γνώμη του, τη λέει και με το παραπάνω στα «on» του, όμως δεν θέλει να μπλέκεται σε εντάσεις, δεν τα βάζει με τους συμπαίκτες του όταν εκείνοι τον αδικούν, αποφεύγει τις κακοτοπιές, τουλάχιστον τηλεοπτικά, και γενικότερα έχει το προφίλ του καλού και συμπονετικού παίκτη. Πόσο κοντά στην αλήθεια είναι όμως αυτό μετά από όλα τα παραπάνω;

Η γυναίκα της ζωής του

Και μόνο στην ιδέα ότι θα είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σε παλιότερο έπαθλο επικοινωνίας, ο Ηλίας Μπόγδανος έβαλε τα κλάματα μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ηλίας Μπόγδανος ακόμα πιο πρόσφατα αποκάλυψε στον Ατζούν ότι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.

«Αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Αν είναι δυνατόν! Και σύντομα κιόλας (σ.σ θα γίνει ο γάμος), είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Σε βλέπει τώρα σίγουρα και θα είναι πολύ χαρούμενη που θα το ακούσει αυτό», του απάντησε ο Τούρκος παραγωγός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved