Survivor All Star: Η στιγμή που ο Λιανός ανακοινώνει το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες λυγίζουν
Media

Survivor All Star: Η στιγμή που ο Λιανός ανακοινώνει το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες λυγίζουν

Survivor All Star: Το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας ήταν ό,τι πιο σημαντικό για τους παίκτες τόσο από την κόκκινη όσο και από την μπλε ομάδα. 

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού για το τι θα περιλάμβαναν τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που θα λάμβαναν από συγγενείς και φίλους, όποιοι κατάφερναν να κερδίσουν το έπαθλο, όλοι οι παίκτες λύγισαν.

Πρώτη και καλύτερη η Ρία Κολοβού η οποία με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την οικογένειά της. Όταν ο Λιανός της είπε ότι θα έβλεπε φωτογραφία του μωρού που είχε φέρει η αδελφή της στον κόσμο, μόλις ένα μήνα πριν η Ρία μπει στο παιχνίδι, εκείνη έβαλε τα κλάματα, λαχταρώντας να αντικρίσει αυτή την εικόνα.

Το ίδιο συγκινημένος και ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος έμαθε ότι θα έχει επαφή με τη γιαγιά του που όπως τόνισε λατρεύει:

Την αποκάλυψη ότι ο σύντροφός της δεν ήθελε να συμμετάσχει σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor έκανε φανερά συγκινημένη από την πλευρά της η Μελίνα.

Δεν θα μπορούσαν να μη λυγίσουν οι μπαμπάδες Τάκης Καραγκούνιας και Στέλιος Χανταμπάκης και μόνο στη σκέψη ότι θα έρχονταν σε επαφή με τα παιδιά τους, ο πρώτος με την κόρη του Ραφαηλία και ο τελευταίος με τον γιο του και την κόρη του.

Βουρκωμένη και η Σταυρούλα η οποία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη μητέρα της που όπως είπε είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνωρίζει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved