Survivor: Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί πριν το Πάσχα
Media

Survivor: Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί πριν το Πάσχα

Survivor all star spoiler: Είναι οριστικό! Σήμερα (6 Απριλίου) αποχωρεί ακόμα ένας παίκτης και είναι ο τελευταίος πριν από το Πάσχα, αφού το παιχνίδι θα διακοπεί για λίγες μέρες. 

Να σας θυμίσουμε ότι στην πρώτη ασυλία οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο "αδύναμο" κρίκο της ομάδας τους και ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει.

Survivor-All-Star.jpg

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στις 3 Απριλίου, οι κόκκινοι κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν στον τάκο δύο παίκτες, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Στις 4 Απριλίου πάλι οι Μπλε αναγκάστηκαν να βγάλουν στο τάκο ένα ακόμα παίκτη και ήταν η Ρία Κολοβού!

Το κοινό αποφάσισε και θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είναι η τελευταία παίκτρια που αποχωρεί πριν το Πάσχα και η προτελευταία πριν την ένωση των ομάδων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved