Πάσχα 2023: Αυτές είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα κανάλια για τις γιορτινές μέρες
Media

Πάσχα 2023: Αυτές είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα κανάλια για τις γιορτινές μέρες

Πάσχα 2023: Η Μεγάλη εβδομάδα έφτασε για μία ακόμη χρονιά και τα κανάλια θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα τους με βάση το Πάσχα.

Στην πλειοψηφία τους οι τηλεοπτικοί σταθμοί μέχρι και τη Μ. Τετάρτη θα έχουν κανονικό πρόγραμμα όσον αφορά εκπομπές και σειρές, με κάποιες φυσικά εξαιρέσεις. Από τα μέσα της εβδομάδας το πρόγραμμα θα αλλάξει και θα δούμε όπως κάθε χρόνο ταινίες για τη ζωή του Ιησού, μουσικά αφιερώματα, και εορταστικές εκπομπές.

Ας δούμε όμως κανάλι-κανάλι πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα και τι ταινίες θα επιλέξετε να δείτε.

ΑΝΤ1

Τη Μ. Δευτέρα στις 22.00 θα δούμε την ταινία «Η έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες», ενώ την Τρίτη την ίδια ώρα θα προβληθεί η ταινία «Μαρία Μαγδαληνή».

Από τη Μ. Τετάρτη και καθημερινά θα βλέπουμε τη σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» στις 20.00 και αμέσως μετά στιs 22.15 θα ακολουθεί η μίνι σειρά «Η Βίβλος».

ALPHA

Στον ALPHA τη Μ. Τρίτη στις 22.40 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Braveheart», τη Μ. Πέμπτη στις 08.00 η ταινία «Cleopatra» και τη Μ. Παρασκευή στιs 08.00 οι «Δέκα Εντολές».

Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη, οι «Πρωταγωνιστές» μάς ταξιδεύουν στην κατανυκτική ατμόσφαιρα δύο σημαντικών Μονών της Ορθοδοξίας. Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στο παλαιότερο μοναστήρι του Αιγαίου στην Άνδρο με τους 4 μοναχούς και στο μεγαλύτερο γυναικείο μοναστήρι του Έβρου. Άκουσε τις αφηγήσεις μοναχών και μοναζουσών και η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε μοναδικές εικόνες.

ΣΚΑΙ

Στον ΣΚΑΪ τη Μ. Πέμπτη στιs 23.00 η ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» σε σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον και τη Μ. Παρασκευή «Ιωάννα της Λωραίνης» με τη Μίλα Γιόβοβιτς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΟPEN

Στο ΟΡΕΝ καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στις 16.45 το απόγευμα θα παίζει η ξένη ταινία «Α.Π. The Bible continues». Τη Μ. Δευτέρα στις 21.00 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Η τελευταία λεγεώνα», ενώ τη Μ. Παρασκευή στις 09.45 η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και στις 20.00 η Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.

MEGA

Το MEGA τη Μ. Πέμπτη στη 01.20 θα προβάλλει τη Θρησκευτική ταινία «Rίsen». Τη Μ. Παρασκευή στις 05.00 τον «Χορό της Σαλώμης» και στιs 13.40 την ταινία «Βαραββάς». Μη χάσετε στις 09.00 την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης και στις 21.00 την Ακολουθία του Επιταφίου.

ΕΡΤ 1

Στην ΕΡΤ 1 τη Μ. Πέμπτη δείτε στις 19.20 την τηλεταινία «Η Βίβλος: Γένεση» και στις 23.00 την ξένη ταινία «0 Υιός του θεού». Τη Μ. Παρασκευή στις 16.00 η μίνι σειρά δύο επεισοδίων «Η Βίβλος: Ιωσήφ».


STAR
Από τη Μ. Πέμπτη 13/4 έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4, η οθόνη του Star τα πρωινά και όχι μόνο, θα γεμίσει φαντασία και αγάπη στην πιο πολύχρωμη, μαγική, χαρούμενη, συναρπαστική ζώνη παιδικών, τη μοναδική Starland και τα παιδιά θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο τους πιο καταπληκτικούς και απίθανους animation ήρωες!

Beyblade Burst Rise, Be Cool Scooby Doo
Ο Σκανδαλιάρης Τοτός, Booba - Peppa Pig
Rainbow Ruby, Μικρό μου πόνυ: Η φιλία είναι μαγική
Leo και Tig, Η Τρου και το βασίλειο

Εκτός, όμως, από τις αγαπημένες σειρές, τα παιδιά δίνουν τηλεοπτικό ραντεβού και με υπέροχες, διασκεδαστικές παιδικές ταινίες και σε Ά Τηλεοπτική Προβολή!

Barbie, οι περιπέτειες της πριγκίπισσας, Μια πάπια μα ποια πάπια
Barbie, η πριγκίπισσα και η ροκ σταρ, Μυρμηγκοϊστορίες
Barbie, το μυστικό μιας νεράϊδας, Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία
Πόκεμον: Ντετέκτιβ Πικατσού, Home
Η Barbie και οι αδελφούλες της στην Ακαδημία των πόνυ, Hop
Barbie, η μπαλαρίνα με τις μαγικές πουέντ
Τομ και Τζέρι: Η περιπέτεια με τον γίγαντα
Ενωμένες Πατούσες σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή

Εξαιρετικές κινηματογραφικές επιλογές όμως και για όλη την οικογένεια με ταινίες, ξένες και ελληνικές και σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή!

Ο δρόμος της επιστροφής σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή,
Το πράσινο μίλι, Η μάσκα
Δάσκαλος για κλάματα, Η άφιξη
Μικρά Αγγλία, Η πρώτη αγάπη
Kung Fu Yoga, Η δύναμη της πίστης
Αλίμονο στους νέους, Νοτιάς
Θεωρίες Συνωμοσίας, Η τιτανομαχία
Η οργή των τιτάνων, Πρώτη φορά νονός
Μια ντουζίνα μπελάδες, Κάλλιο αργά παρά αργότερα
Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης, Tolkien σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή
Μπάτμαν και Ρόμπιν, Οι τελευταίοι ιππότες
Οι αναλώσιμοι, Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved