Φινάλε για τους Ράδιο Αρβύλα! H δημόσια έκκληση του Αντώνη Κανάκη
Media

Φινάλε για τους Ράδιο Αρβύλα! H δημόσια έκκληση του Αντώνη Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: Φινάλε για την παρέα του Αντώνη Κανάκη.

Η εκπομπή όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκλεισε το σεζόν του πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού τους για την αυριανή με την επίσης τελευταία εκπομπή για το Βινύλιο.

kanakis-(3).JPG

«15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα κύριες και κύριοι. Την επόμενη εβδομάδα είναι τα γενέθλια αλλά είναι Μ. Πέμπτη. Θα τα γιορτάσουμε αύριο. Το Βινύλιο αύριο θα είναι αφιερωμένο στα 15 χρόνια της μακροβιότερης σατυρικής εκπομπής, στους Ράδιο Αρβύλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης κι έκανε μια δημόσια έκκληση!

1675209122180-934612662-arvyla.jpg

«Αυτό το κοριτσάκι στο σήμα που λέει αρχίζει πάλι το «Ράδιο Αρβύλα» αν έχει την καλοσύνη, αν παρακολουθεί ακόμα την εκπομπή να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας στείλει ένα βίντεο γιατί τώρα θα είναι 20 και μεγαλώνει γερά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης. Οι παρουσιαστές αγκαλιάστηκαν και οι στιγμές ήταν έντονες.

Δες το απόσπασμα

Σκοπός της αποστολής τους; Να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από... άλλο πλανήτη.

Η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, συνέχισε τη σαρωτική της πορεία για 16η σεζόν. Οι «Ράδιο Αρβύλα» έθεσαν και πάλι σε τροχιά το πιο ξεχωριστό Top 20 του γαλαξία, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση όλα όσα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αλλά αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved