Κατερίνα Παναγοπούλου: «Νιώθω άθλια όταν βλέπω παπαράτσι φωτογραφίες μου. Ήταν σοκαριστικό...»
Media

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Νιώθω άθλια όταν βλέπω παπαράτσι φωτογραφίες μου. Ήταν σοκαριστικό...»

 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τα Σαββατοκύριακα μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για την καθημερινότητά της, τον χαρακτήρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ δυναμική στη δουλειά μου, στη ζωή μου αλλάζει όλο. Γίνομαι πιο γλυκιά και τρυφερή. Δεν είναι κλισέ ότι οι άνδρες τρομάζουν από τις δυναμικές. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Αν το άκουγα σε μικρότερη ηλικία, θα γελούσα. Έχω νιώσει ότι τρομάζουν με τον δυναμισμό μου, στη δική μου περίπτωση».

panagopoulou-(2).jpg

Όσον αφορά τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες που έχουμε δει κατά καιρούς, η Κατερίνα Παναγοπούλου τόνισε στον Κώστα Τσουρό: «Νιώθω άθλια, πάντα έλεγα όταν έβλεπα κάποιους άλλους ότι είναι στημένο, όμως δεν είναι και είναι απίστευτο. Κάθε φορά προσπαθώ να σκεφτώ που βρισκόταν αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες. Αισθάνομαι πάρα πολύ παράξενα».

Και πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Με νευριάζει να κουτσομπολεύουν άνθρωποι τη ζωή σου χωρίς να ξέρουν. Και να εκφράζουν κρίσεις και απόψεις. Από ένα σημείο και μετά, σταμάτησα να διαβάζω τα δημοσιεύματα γιατί δεν είχε νόημα. Ήταν εξαιρετικά σοκαριστικό. Με ενοχλεί να είμαι έξω με φίλους και συντρόφους και να ανεβάζει κάποιος φωτογραφίες με το κινητό. Όταν μπαίνει η δημοσιότητα κάπου το χαλάει όλο».

panagopoulou-(1).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved