Μαίη κατά Ανδριώτου: «Όσα αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να τα κάνει πρώτα η ίδια»
Media

Μαίη κατά Ανδριώτου: «Όσα αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να τα κάνει πρώτα η ίδια»

 

H Μαίη Εμμανουηλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τα αιχμηρά σχόλια που αντάλλαξαν μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα είπε η Μαίη: «Μαθεύτηκε, δεν είναι κρυφό (ότι μου έστειλε εξώδικο). Το δικό μου σχόλιο, βέβαια, ήταν δεύτερο, απάντησα σε κάποιους χαρακτηρισμούς από τη συγκεκριμένη. Όσα αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να τα κάνει πρώτα η ίδια».

maih-989.jpg

Και πρόσθεσε: «Τελευταία είχαν χαθεί οι προσωπικές σχέσεις και μας έχουν ρουφήξει τα social media. Πλέον ακούμε ότι βάζουμε δικηγόρους, στέλνουμε εξώδικα και δεν το λύνουμε μεταξύ μας. Πιστεύω πως είναι παιχνίδι εντυπώσεων. Εγώ δεν θέλω να γράφεται το όνομά μου, να βάλω ένα τέλος και να μην το συζητήσουμε περαιτέρω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι άσχημο και δεν μου αρέσει. Έρχεται η απάντηση στην απάντηση, δεν μπορείς να μην συμμετάσχεις σε αυτό».

Και πρόσθεσε η Μαίη Εμμανουηλίδου: «Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να ξεχαστώ ότι αν πω κάτι θα παίξει από τους δημοσιογράφους. Έχει δύναμη το Survivor, με τα θετικά και τα αρνητικά του, και πρέπει να το διαχειριστείς αυτό».

maih-vrisida.jpg

Και κατέληξε: «Δεν ξέρω αν θα απαντήσω ξανά. Είναι ανάλογα την κατάσταση. Σίγουρα θα συνεχιστεί όλο αυτό»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved