Μαγγίρα για Αγγελόπουλο: «Δεν κατάλαβε μάλλον το σχόλιο μου, ίσως είδε άλλη εκπομπή»
Media

Μαγγίρα για Αγγελόπουλο: «Δεν κατάλαβε μάλλον το σχόλιο μου, ίσως είδε άλλη εκπομπή»

H Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε μέσα από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η κάμερα του «Πρωινού μας» τον είχε προσεγγίσει και ενοχλήθηκε για τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, στρέφοντας το μικρόφωνο προς τη ρεπόρτερ ώστε να απαντήσει εκείνη για τη δική της.

Για το εν λόγω περιστατικό είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό Hello:

«Νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικός ο σχολιασμός γιατί επρόκειτο για χιούμορ -οποιοσδήποτε δει το βίντεο το αντιλαμβάνεται. Κι εγώ και η δημοσιογράφος και ο άνθρωπος που ήταν δίπλα γελάσαμε. Μου έκαναν εντύπωση η απάντηση και η τοποθέτηση της Φαίης και της Μπέττυς. Νομίζω πως έχω αποδείξει ότι σέβομαι το επάγγελμα του δημοσιογράφου».

maggira-ntanos-800x450-(1).png

Σήμερα, 7 Απριλίου, είπε η Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα το ανεβάσω τώρα το επίπεδο. Γιώργο μου, δεν κατάλαβες μάλλον το σχόλιό μου, γιατί ίσως να μην είδες το απόσπασμα. Εγώ Γιώργο μου είπα ότι δεν με ενόχλησε καθόλου που ρώτησες την κοπέλα, είπα απλά ότι δεν την ξέρει κανείς οπότε μπορεί να μην αφορά τον κόσμο τι κάνει.

Σε συμπαθώ πολύ, τα βήματα που ακολουθείς, η στοχοπροσήλωση σε αυτό που κάνεις και μπράβο σου.

Είπα ότι τον ενόχλησε η ερώτηση για το Survivor και δεν θέλει να απαντήσει και είπα ότι πρέπει να κάνει κάτι πιο μεγάλο από το Survivor για να ξεχαστεί και να κάνουμε focus σε αυτό.

Giwrgos-Aggelopoylos.webp

Μπορείς να βγεις να πεις ότι δεν θέλεις να πεις τίποτα για την προσωπική σου ζωή. Μόνος του βγήκε και είπε ότι είναι ερωτευμένος. Εγώ δεν έχω βαρεθεί 20 χρόνια να απαντάω για τον Μάζη και τα παιδιά;

Εγώ δεν κατέκρινα τον τρόπο που το αντιμετώπισε. Μάλλον άλλη εκπομπή είδε!».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved