Ο Παράδεισος των κυριών: Αλεξανδρής: «Ο Αποστόλης θα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις»
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Αλεξανδρής: «Ο Αποστόλης θα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υποδύεται τον Αποστόλη στην καθημερινή σειρά του Alpha, Ο παράδεισος των κυριών.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τον ρόλο του και αναλύει τα πάντα.

  • Και τον γιο του όμως δεν τον έχει σε εκτίμηση…

«Μιλάμε για τον Αποστόλη του 1963 που γνώρισε την Όλγα γύρω στο 1938. Μην ξεχνάμε υπενθυμίζω την εποχή. Μέχρι τη δεκαετία του ’80 τα παιδιά με ιδιαιτερότητες τα έλεγαν χαζά κι αλαφροΐσκιωτα. Κοροΐδευαν ακόμη κι εκείνα που φορούσαν γυαλιά. Φανταστείτε τώρα εκείνα τα χρόνια τον Αποστόλη, που ήρθε στην Αθήνα από ένα χωριό της Μάνης χωρίς να έχει να φάει, γνώρισε τη γυναίκα του που είχε τη μισή Αθήνα κι ανήλθε οικονομικά και κοινωνικά, τι ιδέα έχει για τον εαυτό του. Και σε αυτόν τον άνθρωπο και σε μια κοινωνία χωρίς ενσυναίσθηση, του τυχαίνει αυτό το παιδί».

  • Πάντως οι εξελίξεις για όλους τους ήρωες στον «Παράδεισο των κυριών» είναι καταιγιστικές.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τις προλαβαίνουμε κι εμείς οι ίδιοι».

paradeisos-(7).jpg
  • Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Το γεγονός αυτό συγκλονίζει τον Αποστόλη και... για πόσο;

«Πράγματι συγκλονίζεται. Είναι ο κλασικός τύπος που λέει ότι “εγώ το παιδί μου μπορώ να το βρίζω νυχθημερόν, αλλά όποιος το πειράξει θα τον σφάξω στο γόνατο". Άλλο ένα οξύμωρο του χαρακτήρα του. Προσπαθώ κι εγώ να τον σκιαγραφήσω. Και με τη δολοφονία του άλλου του γιου, του Αριστείδη, είχε συγκλονιστεί. Μην ξεχνάμε ότι είναι και εγωπαθής και δίνει πολύ μεγάλη βάση στο τι θα πει ο κόσμος».

  • Η ‘Όλγα τού το χρεώνει;

«Η Όλγα τα χρεώνει όλα στον Αποστόλη. Αυτό που έχουν και οι τρεις αυτοί άνθρωποι είναι μια αρρωστημένη σχέση. Η Όλγα είναι ένας υποτακτικός χαρακτήρας, αλλά αυτό δεν αναιρεί τον λάθος τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στο παιδί της. Όλη αυτή την υπερπροστατευτικότητα που τον έχει κάνει μαμάκια.

Στη συζήτηση που κάναμε επ' αυτού με τη Γωγώ Μπρέμπου και τον Γιώργο Νούση καταλήξαμε ότι σε αυτό το σπίτι δεν υπάρχει αγάπη επί της ουσίας. Όλες οι μεταξύ τουςσχέσεις είναι άρρωστες, όπως και στην οικογένεια Μπουραντά».

  • Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Αποστόλης για να μη χάσει το πάνω χέρι;

«Ο Αποστόλης είναι κλασικός φωνακλάς, που θα χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του για να απειλήσει και να φοβίσει, αλλά δεν θα σκότωνε, θα φτάσει βέβαια σε ακραίες καταστάσεις. Επίσης δεν έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα. Μπορεί η βία του να είναι λεκτική και ψυχολογική, αλλά όχι σωματική. Δεν ασκεί βία. Εχει κάποιες δικές του αξίες. Άλλο ένα οξύμωρο σε αυτόν τον άνθρωπο».

  • Η Γεωργία ενδιαφέρεται για τον Πάρη και μετά την απόπειρα του θα του σταθεί. Πώς θα δει αυτή τη νέα κατάσταση που δημιουργείται ο Αποστόλης;

«Ο Βασιλείου αυτά τα κόβει με τη μια ματιά. Ο Πάρης είναι εκείνος που δεν έχει καταλάβει τίποτα. Ο Αποστόλης φοβάται μήπως ο γιος του ξανακάνει με τη Γεωργία τα ίδια που έκανε με την Αμαλία, θα του πει μπράβο μόνο όταν συμφωνεί και ο ίδιος στο έπακρο όπως όταν πήρε την απόφαση να χωρίσει την Αμαλία. Χάρηκε γιατί ήξερε ότι αυτή η κοπέλα δεν θα τον αγαπήσει ποτέ με αυτό που της έκανε, και ορθώς, και δεύτερον είναι ερωτευμένη με άλλον. Και βέβαια ο Αποστόλης είναι αυτός που στο τέλος θα πει "σας τα έλεγα εγώ. Πάλι είχα δίκιο"», είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved