Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φεύγει στη Φλωρεντία – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φεύγει στη Φλωρεντία – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Την Κυριακή 24 Απριλίου θα επιστρέψει στους δέκτες μας το «Μαύρο ρόδο» με ολοκαίνουρια επεισόδια που σίγουρα θα σας καθηλώσουν.

Οι εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές τρέχουν και νέες περιπέτειες τους περιμένουν. Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες.

Ο Πέτρος φεύγει στη Φλωρεντία

Η κατάσταση ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ έχει πια ξεφύγει και η κοπέλα δείχνει να μην μπορεί να τον συγχωρέσει μετά και τα τελευταία γεγονότα. Ο μόνος που χαίρεται είναι ο Γεράσιμος, ο οποίος και κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του και να τους χωρίσει.

Παρά τις προσπάθειες όμως της Νατάσας να πείσει την Ελισάβετ πως ο Πέτρος πράγματι την αγαπάει και τη νοιάζεται, η ίδια δέν θέλει να τον δει ξανά. Την ίδια ώρα ο γιος του Καστρινού καταφέρνει να κερδίσει την υποτροφία στη Φλωρεντία και μετά από πιέσεις της οικογένειάς του και των φίλων του πως πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του, αποφασίζει να φύγει και να προσπαθήσει να ξεχάσει την Ελισάβετ. Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να γίνει και σύντομα οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί μ’ έναν αναπάντεχο τρόπο.

Ο Σταυρίνος στριμώχνει τον Μπόγρη

Οι έρευνεε της αστυνομίας για τον Στεργιόπουλο που είχε χτυπήσει τον Σταυρίνο και την Τασούλα οδηγούν στον Γιώργο Μπόγρη. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και ο Γιώργος επιμένει να λέει πως δεν έχει καμία σχέση. Μόνο που ο Σταυρίνος αρχίζει να σκέφτεται πόσο δίκιο είχε η Γιάννα που από την αρχή τον υποψιαζόταν για την επίθεση. Αυτό τον κάνει νά ψάξει κρυφά απ’ όλους και το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει στο

αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που όλα τα στοιχεία θα βγουν στο φως και θα αποκαλυφθεί το σατανικό όχέδιο εκδίκησης που είχε στήσει ο Γιώργος ενάντια στον αδελφό του.

mavrorodo-(1).jpg

Ο Θέμης απειλεί Θεούς και δαίμονες

Ο Θέμης, που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την κεραμίδα που τον χτύπησε στο κεφάλι με την αποκάλυψη της Κύρας πως η Αλεξία τα έχει κρυφά με τον Βίκο, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Δεν έχει σκοπό να αφήσει τη μοναχοκόρη του να τριγυρίζει με τον μεγάλο του εχθρό και φυσικά δεν θα αφήσει ατιμώρητο και τον Βίκο που για ακόμα μια φορά αθέτησε τη συμφωνία τους και δεν τήρησε την υπόσχεση που έδωσε να μείνει μακριά από την κόρη του. Από την άλλη, η Αλεξία δεν δέχεται να ακούσει το παραμικρό για τον άντρα που την έχει μαγέψει, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψει πως περιμένει το παιδί του. Κάτι που θα ζορίσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και φυσικά θα πάει σε άλλο επίπεδο τον πόλεμο Βίκου και θέμη.

Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Μπορεί η Κασσιανή για την ώρα να ασχολείται με το αμαρτωλό παρελθόν της που κινδυνεύει να βγει στο φως και με την «ανταρσία» που επικρατεί στο μοναστήρι, αλλά δεν ξεχνάει και την υπόθεση «Διακοσάββα». Φυσικά η ίδια θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό και θα κινήσει γη και ουρανό ηροκειμένου να φτάσει στην άκρη του νήματος. Σύντομα η ίδια θα ξεθάψει το μνήμα της παλιάς ηγουμένης και εκεί θα βρει το κουτί με τα κόκαλα του Διακοσόββα, τα οποία η Αυξεντία με τη Φιλαρέτη είχαν παρουσιάσει σαν τα οστά της αδελφής και της Αυξεντίας. Με ένα τεστ DNA η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και όπως είχε υποσχεθεί η Αυξεντία. αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.

Ο Λευτέρης υποκύπτει στις απειλές της Πολυξένης

Η Πολυξένη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Μπορεί ο Θέμης να πήρε τα κτήματα της μονής, αλλά ο Λευτέρης έχει σκοπό να προσβάλει την απόφαση αυτή. Κάτι βέβαια που χαλάει τα μέχρι τώρα σχέδια της Πολυξένης, η οποία είχε σκοπό να βγάλει χρήματα από την ιστορία αυτή.

Και επειδή τώρα η κίνηση του Λευτέρη μπαίνει εμπόδιο, αποφασίζει να τον απειλήσει με το ότι θα αποκαλύψει στον Σαράντο τις χρηματοοικονομικές σχέσεις που είχε με τον πατέρα του. Φυσικό αυτό σημαίνει πως ο Σαράντος που πια πιστεύει πως τον πατέρα του τον σκότωσε κάποιος που του χρώσταγε λεφτά, θα βάλει και τον Λευτέρη στο κάδρο των υπόπτων για τον χαμό του. Ο Λευτέρης ηροκειμένου να γλιτώσει, δίνει πολλά από τα χρήματα που μάζευε στην Πολυξένη.

Πηγή: tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved