Παγιδευμένοι: Βίκτωρας Πέτσας: «Ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τον Μάρκο»
Media

Παγιδευμένοι: Βίκτωρας Πέτσας: «Ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τον Μάρκο»

Ο Βίκτωρας Πέτσας υποδύεται τον Μάρκο, στη σειρά Παγιδευμένοι και μιλά για όλα σε συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός, αναφέρεται και στις τηλεοπτικές του συμμετοχές σε σειρές που όλο και αυξάνονται.

  • Τα τελευταία χρόνια έχετε συνεχή τηλεοπτική παρουσία συμμετέχοντας τόσο σε δραματικές όσο και σε κωμικές σειρές. Ήρθαν εύκολα τα πράγματα για εσάς;

Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την εναλλαγή που καλλιτεχνικά με κρατάει σε εγρήγορση. Είμαι πολύ τυχερός ως προς αυτό, γιατί η Ελλάδα είναι μια μικρή αγορά, και όταν είσαι σε κάτι καλός, σου προτείνουν παρόμοια πράγματα. Γενικότερα έχω την τύχη με το μέρος μου γιατί από τη δραματική σειρά Επιστροφή, που είχα τον πρώτο μου μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση, συνέχισα να είμαι κάθε χρόνο σε πολύ καλέε δουλειές.

Η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση πόντωε ήταν ένα γκεστ στους Άσφαιρους του ALPHA, την οποία όταν τη θυμάμαι πάντα γελάω. Εχουμε μαζευτεί το βράδυ στο σαλόνι όλη η οικογένεια και περιμένουμε να εμφανιστώ στην οθόνη και τελικά παίζει ένα μόνο πλάνο που με αφορά, στο οποίο ακούγεται μόνο η φωνή μου. Το βρήκα πολύ αστείο».

  • Φέτος κρατάτε έναν βασικό ρόλο στους «Παγιδευμένουε», μια σειρά με έντονο σασπένς και ο ήρωάς σας ο Μάρκος έχει αρκετά μυστηριώδη ρόλο στην υπόθεση. Είναι, θα έλεγα, αψυχολόγητος.

«Πράγματι κι αυτό συμβαίνει γιατί βρίσκεται ανάμεσα στο καλό και το κακό. Έχει τη φιλοδοξία να πάρει το γραφείο του Αλέκου Χατζή και να πατήσει στα πόδια του, αλλά τα όσα καλείται να κάνει με αυτό το υποχθόνιο και μοχθηρό αφεντικό δεν του αρέσουν. Έρχεται σε δύσκολη θέση και τα σκέφτεται πολύ πριν ενεργήσει. Όμως υπερισχύει η φιλοδοξία του».

victoras.jpg
  • Έχει σχέση με την Κατερίνα που είναι δικαστής, αλλά φαίνεται πως κι αυτό είναι σχέδιο του Αλέκου. Τελικά την έχει πλευρίσει για να την έχει από κοντά ή έχει αισθήματα για εκείνη;

«Το δίλημμα αγάπη ή φιλοδοξία θα έρθει. Προσπαθεί να κρατήσει μια ουδέτερη στάση. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις θέλω να πιστεύω ότι το συναίσθημα υπερισχύει».

  • Μήπως κατά βάθος θαυμάζει τον Αλέκο;

«Ο Αλέκος έχει τον τρόπο του να ξεφεύγει κι εκεί που όλοι νομίζουν ότι έχουν καταφέρει να τον παγιδεύσουν, εκείνος είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Μπορεί όντως και να τον θαυμάζει. Στην ανδρική μου ανάλυση ο Αλέκος για τον Μάρκο είναι πατρική φιγούρα».

  • Και ο Αλέκος όμως δείχνει να τον εμπιστεύεται.

«Ο Αλέκος πράγματι τον εμπιστεύεται και δεν κρύβει από τον Μάρκο τις κινήσεις του. Ίσως είναι και το υπερεγώ του που τον κάνει να νιώθει άτρωτος. Από την άλλη, βλέποντας ο Μάρκος πού μπορεί να φτάσει ο Χατζής, έχει κι έναν ενδόμυχο φόβο που τον κρατάει και δεν αντιδρά. Ο φόβος είναι ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να σε οδηγήσει σε πράξεις που σε ένα άλλο πιο ελεύθερο πλαίσιο δεν θα τις έπραττεε. Όμως θεωρω ότι ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τον Μάρκο. Όταν είχε σχέση με την Άννα δεν μπήκε ουσιαστικά στη σχέση, αν και ήταν κύριος μαζί της. Μπορεί να συμβεί τώρα με την Κατερίνα. Να καταφέρει να τον αλλάξει κι εκείνος να βάλει πάνω από όλους και από όλα τον έρωτα».

  • Με τα όσα κάνει μήπως θέλει μέσα σε όλα να εκδικηθεί την Άννα για τον χωρισμό τους;

«Εγώ πιστεύω ότι δεν μπόρεσε ποτέ να επενδύσει συναισθηματικά στην Άννα, ενώ θα ήθελε και του έχει κοστίσει. Ίσως δεν ήξερε και πώς να το κάνει. Ίσως προσπαθεί να εκδικηθεί τον εαυτό του, αλλά τα βάζει με εκείνη γιατί δεν μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τη δική του ανημπόρια», είπε ο Βίκτωρας Πέτσας στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved