Παγιδευμένοι spoiler: «Τώρα αρχίζουν τα βάσανα για τον Δημήτρη και την Άννα»
Media

Παγιδευμένοι spoiler: «Τώρα αρχίζουν τα βάσανα για τον Δημήτρη και την Άννα»

Παγιδευμένοι: Ο ηθοποιός Βίκτωρας Πέτσας που υποδύεται τον Μάρκο στη σειρά, παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για όλα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αναφέρθηκε σε διάφορα και φυσικά μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί δίνοντας και spoiler!

  • Ο Μάρκος θα στραφεί κάποια στιγμή εναντίον του Αλέκου;

«Αν είναι τόσο δυνατός ο έρωτάς του για την Κατερίνα, μπορεί και να το κάνει.Θα ήθελα θα δω αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του και να ξαναγνωριστούμε γιατί δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι άσχημα με αυτό που κάνει. Έρχομαι κι εγώ σε δύσκολη θέση. Λέω μέσα μου, δεν γίνεται να μη βλέπει ότι έχει γίνει εκτελεστικό όργανο».

  • Ο Σταύρος δεν τον βλέπει με πολύ καλό μάτι.

«Είναι υπερπροστατευτικός με την αδελφή του. Από την άλλη δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν ξέρεις ότι ο Μάρκος δουλεύει γι’ αυτό το αφεντικό. Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν την αδελφή μου σε έναν τέτοιο τύπο».

victoras.jpg
  • Ο Άκης λέει τα πάντα στον Αλέκο για το πώς σκοτώθηκε ο Κοσμάς. Και ο Αλέκος με τον Μάρκο πηγαίνουν και βρίσκουν το πτώμα. Τι γίνεται στην συνέχεια; Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου;

«Όλοι έχουν με κάποιο τρόπο συμφέρον από τον άλλο. Ο ένας εξαρτάται από τον άλλον και υπάρχει λόγος που είναι έτσι τα πράγματα. Δεν υπάρχουν κενά στη σχέση των χαρακτήρων. Αυτό είναι το σπουδαίο σε αυτή τη σειρά. Ο Άκης λοιπόν θα μπλεχτεί με τον Αλέκο και έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς και το γιατί, καθώς ο Άκης είναι ο συνδετικός κρίκος πολλών πραγμάτων. Οπότε τώρα ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο όπου Αλέκος και Μάρκος συνεργάζονται μαζί του».

Σύντομα ο Δημητρης και ο Σπύρος αντιλαμβάνονται σε ποιον ανήκει το πτώμα. Ο Σπύρος θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του;

«Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι με αυτούς που έχει μπλέξει δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο και θα αναγκαστεί να αποκαλυφθεί».

  • Τα βάσανα για τον Δημήτρη και την Άννα δεν έχουν τελειωμό.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζουν τα βάσανα γι’ αυτούς. Στην αρχή λέγαμε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που τους χωρίζουν, αλλά τελικά είναι πολύ περισσότερα που θα τα δείτε επί της οθόνης», είπε ο Βίκτωρας Πέτσας στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved