Γιώργος Πορφύρης: To MasterChef, οι συνεργασίες, οι φήμες για σχέση με ηθοποιό και η Ελένη Μενεγάκη
Media

Γιώργος Πορφύρης: To MasterChef, οι συνεργασίες, οι φήμες για σχέση με ηθοποιό και η Ελένη Μενεγάκη

MasterChef: Την τύχη στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής θέλησε να δοκιμάσει ξανά ο Γιώργος Πορφύρης και δείχνει να τα καταφέρνει.

Γεγονός είναι πως η είσοδός του στο παιχνίδι ξένισε πολλούς καθώς ο Γιώργος έχει αποδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.
Σε κάθε νέα προβολή επεισοδίου ο Γιώργος Πορφύρης γίνεται viral και οι λόγοι είναι πολλοί

Ο Γιώργος Πορφύρης ξεχωρίζει για την έμπνευση και το ταλέντο του ενώ είναι ένα από τα πιο αγαπητά και ανατρεπτικά πρόσωπα

porfyris-(6).jpg

Έχει καταγωγή από την Καλαμάτα και είναι 34 ετών. Εκτός από την μαγειρική, αγαπάει πολύ τα ταξίδια ενώ παράλληλα ασχολείται και με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία. Με το ταλέντο του κατάφερε να μπει στο MasterChef1 και να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα ενώ και φέτος διεκδικεί την πρωτιά. Ο Γιώργος Πορφύρης έχει εργαστεί σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, καθώς επίσης και εστιατόρια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος ενώ τηλεοπτικά τον έχουμε δει στη στήλη μαγειρικής των εκπομπών “Καλοκαίρι #not” και “Στη φωλιά των Κου Κου”.

Για τον Γιώργο έχει μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια η Ελένη Μενεγάκη

porfyris-(2).jpg


«Θα μου δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσω. Τον χάζευα πριν από κανά δύο χρόνια στο MasterChef και είναι συμπαθέστατος… Θα πω την αλήθεια είχα κάνει και μία έρευνα και ρωτώντας τότε κάποιους ανθρώπους μου είχαν πει ότι ο πιο συμπαθέστατος και κοντά στο στυλάκι μου είναι ο Γιώργος Πορφύρης. Και ήρθε η ώρα μου να τον γνωρίσω… τέλος», είχε πει.

Οι φήμες για σχέση με ηθοποιό

porfyris-(7).jpg

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», είχαν κυκλοφορήσει έντονα οι φήμες πως είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, Χρύσα Κατσαρίνη. Αυτό βέβαια παρέμεινε ως φήμη καθώς δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε και διαψεύστηκε ποτέ. «Έχουμε τον απόλυτο άντρα. Έναν άντρα που με αρρωσταίνει…», είχε πει η ηθοποιός στον «αέρα» της εκπομπής και τότε η Κατερίνα δήλωσε: «Αν είναι ένας άντρας που σε αρρωσταίνει τότε έχουμε λάθος σούπερ. Θα έπρεπε να γράφει “Γιώργος Πορφύρης” από κάτω…». «Βγαίνουν τα άπλυτα Χριστέ μου!», είχε απαντήσει.

Δες φωτό από το Instagram του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved