Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης «τα είπε χύμα και τσουβαλάτα» και το Twitter τον αποθέωσε!
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης «τα είπε χύμα και τσουβαλάτα» και το Twitter τον αποθέωσε!

Αυτή η νύχτα μένει: Ένας μικρός αλλά πολύ σημαντικός μονόλογος του Γιώργη, κατά κόσμον Γιάννη Τσορτέκη σε σκηνή της αγαπημένης σειράς, ξεσήκωσε το Twitter το οποίο και αποθέωσε τον ηθοποιό. 

Το σχόλιο ενός γνωστού του Γιώργη που βρέθηκε μαζί του για να του παραδώσει ένα εργαλείο που του είχε δανείσει για τον αδελφό του, τον εκνεύρισε.

Ούτε λίγο ούτε πολύ σχολίασε την εμφάνιση του Χρήστου, του αδελφού του σε εκδήλωση με τη νέα του αγαπημένη, λέγοντας πως δεν έχουν περάσει ακόμα ούτε δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή η Μαρίνα, η γυναίκα του άλλοτε Δημάρχου και επίδοξου βουλευτή.

Το σχόλιο αυτό εξόργισε τον Γιώργη ο οποίος δεν του έδωσε περισσότερα περιθώρια να συνεχίσει. Αντιθέτως τού ζήτησε να κοιτάει τη δουλειά του και να μην ασχολείται με τις ζωές άλλων. Η ενόχληση του Γιώργη ο οποίος είπε όσα θα ήθελαν να πουν σε ανάλογες περιπτώσεις για το... τι θα πει ο κόσμος, πολλοί χρήστες του Twitter, τους έκανε να αποθεώσουν για ακόμα μία φορά τόσο τον χαρακτήρα της σειράς όσο και τον ηθοποιό που τον ενσαρκώνει.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη σκηνή αλλά και χαρακτηριστικά tweets για την ερμηνεία του Γιάννη Τσορτέκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved