Media

Σπίτι με το Mega: Η άγνωστη συνεχής διαμάχη της Μελέτη με τη Ζουγανέλη & η... ειρηνοποιός Κορομηλά!

Gossip-tv Team

Σπίτι με το Mega: Μία μοναδική συνάντηση στη σκηνή της μουσικής εκπομπής του Mega, ήταν αυτή που παρακολουθήσαμε απόψε (8/4). 

Ο λόγος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη οι οποίες συνεργάζονται από τις αρχές του χειμώνα και οι φωνές τους «δένουν» απόλυτα.

Στο πλατό υποδέχτηκε η Ρούλα Κορομηλά την Ελεονώρα Μελέτη η οποία είχε πολλά να πει για τον θαυμασμό που νιώθει για τις δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Μόνο που αναφέρθηκε και στη συνεχή διαμάχη της με τη Ζουγανέλη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού, συγκεκριμένα είπε; «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είμαι ανάμεσα σε αυτή την υπέροχη παρέα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση και τα όμορφα σου λόγια, Ρούλα. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό γιατί, όπως και εσύ είπες, η βραδιά είναι για αυτές τις δύο υπέροχες κυρίες εκ των οποίων η μία μάλιστα είναι και συνονόματη. Έχουμε όμως μια συνεχή διαμάχη! Πώς γράφεται το Ελεονώρα».

spiti-me-to-megka.jpg

«Πώς γράφεται; Όπως το γράφω εγώ! Με Ω και Ο» πετάχτηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να ακούσει από την παρουσιάστρια να της λέει: «εγώ το γράφω με Ω και Ο, ενώ η Ελεονώρα με Ο και Ω».

«Ε, άμα είναι αυτή η διαφορά σας δεν είναι τίποτα! Παιδιά, άμα διαφωνείτε για αυτό είναι μια χαρά. Για άλλα να μην διαφωνείτε» επενέβη η... ειρηνοποιός Ρούλα Κορομηλά ενώ η Λένα Αρώνη που ήταν επίσης καλεσμένη στην όμορφη βραδιά να λέει από την πλευρά της πως «και εμείς όταν βάζουμε τα σούπερ στις εκπομπές λιώνουμε στην αντιδικία! Όχι, αυτό είναι το σωστό. Όχι, αυτό δεν είναι».

Δείτε το βίντεο με την απολαυστική διαμάχη των δύο γυναικών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved