J2US Backstage: Ο τρυφερός έρωτας διαγωνιζόμενης, ο Δάντης με την Ασημίνα και ο απίθανος πιτσιρικάς
Media

J2US Backstage: Ο τρυφερός έρωτας διαγωνιζόμενης, ο Δάντης με την Ασημίνα και ο απίθανος πιτσιρικάς

J2US: Πολλά έγιναν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες στο live του λαμπερού σόου και το gossip-tv ήταν εκεί για ακόμα μία βραδιά!

Φυσικά τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων στο πλατό έκλεψαν οι κριτές και ειδικά οι όμορφες κυρίες όπως η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία επέλεξε για το συγκεκριμένο live ένα στραφταλιζέ φόρεμα ενώ η Καίτη Γαρμπή έκανε τη διαφορά με ένα μπλε ρουά σύνολο που τόνιζε τις καμπύλες της. Το κοντό φόρεμα σε συνδυασμό με τις ψηλές ασορτί μπότες αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της. Όσο για τη Δέσποινα Βανδή η οποία στα διαλείμματα ανανέωνε το μακιγιάζ της, επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα που της πήγαινε πολύ.

340446245_883104769421199_7645345263890986726_n.jpg

Στα backstage υπομονετικά περίμενε την αγαπημένη του Φελίσια Λαπάτη ο σύντροφός της Μάνος Κοψαχείλης. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και ο γνωστός κομμωτής στηρίζει σε κάθε προσπάθειά της την αγαπημένη του έχοντας τα μάτια του καρφωμένα πάνω της. Αν και είναι γνωστή η σχέση του ζευγαριού, οι δυο τους προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά τους.

Στα παρασκήνια είδαμε και τη Ναταλία Αργυράκη αγχωμένη να είναι περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους και συγκεκριμένα την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Οι τρεις τους συνεργάζονται στην εκπομπή Καλύτερα που γίνεται που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού και ως... βετεράνοι στο J2US οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν στο πλευρό της διαγωνιζόμενης Ναταλίας για να την εμψυχώσουν.

Σε κάποιο break για διαφημίσεις ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή να... τρέχει πανικόβλητη προς το πλατό για να βρεθεί εγκαίρως στη θέση της όταν θα έβγαινε ξανά «αέρα» το σόου.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο πλατό βρέθηκε και ο Χρήστος Δάντης ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου που μόλις πριν από λίγες εβδομάδες αποβλήθηκε από το Survivor. Ο γνωστός τραγουδοποιός ήταν ο λαμπερός guest του συγκεκριμένου live, δίνοντας επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό και κερδίζοντας τα πλήθη. Στη σκηνή όμως, για λίγο την παράσταση έκλεψε ο πιτσιρικάς που εμφανίστηκε μαζί του και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Όση ώρα ο Δάντης τραγουδούσε on stage, η Ασημίνα διασκέδαζε μαζί με τον καλό φίλο του ζευγαριού, τον Μπο, ο οποίος φέτος συμμετέχει στο J2US.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved