Μάγδα Τσέγκου: Μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του ανιψιού της και «λύγισε»: «Το βίωσα πολύ σκληρά»
Media

Μάγδα Τσέγκου: Μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του ανιψιού της και «λύγισε»: «Το βίωσα πολύ σκληρά»

Η Μάγδα Τσέγκου, σχεδόν δύο χρόνια μετά τον θάνατο του ανιψιού της, Άγγελου, γιου της αδελφής της, μίλησε πρώτη φορά για το βαρύ πένθος που χτύπησε την οικογένειά της και συνεχίζει να βιώνει και ίδια. 

«Ο Άγγελος «έφυγε» ξαφνικά από ένα τροχαίο στις 24 Ιουλίου 2021 στη 13:00 το μεσημέρι και από τότε η ζωή όλων μας είναι τελείως διαφορετική, έχουν έρθει τα πάνω κάτω, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Για να είμαι εδώ σήμερα, μίλησα με τη δίδυμη αδερφή του, τη Μελίνα, πρώτα. Μου είπε: θεία, να πας» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια η οποία παραδέχτηκε ότι εγκατέλειψε τη δουλειά της και εγκαταστάθηκε για αρκετά μεγάλο διάστημα στο πατρικό της στην Πρέβεζα ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά της.

tsegkou-(4).jpg

«Το βίωσα πολύ σκληρά. Ήμουν διακοπές και με πήρε τηλέφωνο η καλύτερη φίλη της μαμάς μου. Μου λέει: έχει συμβεί κάτι, πρέπει να έρθεις επειγόντως στην Πρέβεζα. Μου λέει: σκοτώθηκε ο Άγγελος. Είναι σοκαριστική αυτή η στιγμή, το κεφάλι σου δεν το χωράει. Πήγα σπίτι, μάζεψα τα πράγματά μου και ό,τι μαύρα ρούχα είχα, πήγα στην Πρέβεζα και γύρισα από εκεί τον χειμώνα πια» είπε η Μάγδα Τσέγκου ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το λέω αυτό, δεν ξέρω πως το κάνω τόσο εύκολα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό, δεν μας το μαθαίνει κανείς. Και τώρα με τα Τέμπη, όταν είδα αυτό το τρένο, αυτή την άμορφη μάζα, σκέφτηκα ότι έτσι είναι η ψυχή των ανθρώπων».

tsegkou-(5).jpg

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε και για το πώς η ίδια βίωσε το πένθος σε αρχικό στάδιο: «Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιμηθείς, να κάνεις ένα μπάνιο, να φας και απλά να υπάρχεις. Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να καθίσω κάτω σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα με την ησυχία μου, δεν ήθελα τίποτα. Δεν ήθελα να ακούσω κανέναν θόρυβο, έκανα πάρα πολλούς μήνες να ακούσω μουσική».

tsegkou-(7).jpg

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μάγδα Τσέγκου για τον πολυαγαπημένο της ανιψιό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved