Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Όχι έναν αλλά δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα δούμε απόψε (9/4) στο Συμβούλιο του Νησιού μετά τη νίκη της πρώτης ασυλίας. 

Οι ανατροπές στο Survivor All Star, φυσικά, δε σταματούν ποτέ και οι μετακινήσεις από τη μια ομάδα στην άλλη προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες.

Απόψε οι μπαντάνες αλλάζουν, οι παίκτες αφήνουν πίσω τους φίλους τους και οι στρατηγικές χτίζονται ξανά από την αρχή.

Όπως σας ενημερώσαμε ήδη, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, δύο πολύ δυνατοί παίκτες της κόκκινης ομάδας φορούν την μπλε μπαντάνα ενώ η Μελίνα Μακρή πάει στους Κόκκινους.

Στη συνέχεια του αποψινού επεισοδίου θα δούμε ότι ο Γιώργος Κόρομι νιώθει απογοητευμένος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας είναι σε αντιπαράθεση με όλους νιώθοντας πικρία και απογοήτευση.

Στο Συμβούλιο του νησιού οι «εκρήξεις» είναι απανωτές και ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να παρέμβει πολλές φορές για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ας πάμε όμως στο επίμαχο spoiler που ενδιαφέρει τους φαν του ριάλιτι επιβίωσης.

Απόψε λοιπόν θα δούμε ότι οι Μπλε κερδίζουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας μετά από σερί έξι ηττών από τους Κόκκινους που την προηγούμενη εβδομάδα πήγαιναν μόνο ως παρατηρητές στο Συμβούλιο.

Όσο για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η ψηφοφορία θα αναδείξει δύο παίκτες. Δείτε τους παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved