Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Μετά από 17 χρόνια με αναγνώρισαν ως “νέο ηθοποιό”. Είναι οξύμωρο»
Media

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Μετά από 17 χρόνια με αναγνώρισαν ως “νέο ηθοποιό”. Είναι οξύμωρο»

 Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, και μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα. 

«Ήμουν 17 χρόνια επαγγελματίας. Είχα παίξει 27 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, έχω βραβευτεί στη Δράμα, έχω γράψει δύο θεατρικά, έχω γράψει στίχους, έχω γυρίσει όλον τον κόσμο και μετά από 17 χρόνια με αναγνώρισαν ως “νέο ηθοποιό”, Είναι οξύμωρο» είπε με μία δόση παράπονου ο ηθοποιός που φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά Παράδεισος των κυριών στον Alpha όπου υποδύεται τον Αποστόλη Βασιλείου.

vaggelis-alexandris-sizigos.jpg

Ο ηθοποιός είπε ότι απέχει πολύ ως χαρακτήρας από τον ήρωα που ενσαρκώνει και παραδέχτηκε ότι είναι ιδιαίτερα απαιτητικός ο ρόλος του.

Όμως, ως αρνητικός χαρακτήρας, έχει ακούσει και πολλά, σχόλια που δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι τέτοιου είδες συμπεριφορές σαν αυτή του Αποστόλη στη σειρά προβάλλει λάθος πρότυπα:

«Ο Αποστόλης είναι ένα τόσο αντιφατικό πρόσωπο. Τον ψάχνω να τον βρω όλη την ώρα. Έχει μία δική του ηθική, δικές του αξίες. Ό,τι και να κάνει δεν θέλει να διαλύσει την οικογένειά του».

Και συνέχισε με χιούμορ:

«Ακούω διάφορα, η Τέχνη αυτό κάνει, ευαισθητοποιεί την κοινωνία απέναντι σε κάποια θέματα. Αν ήταν τόσο ευαίσθητη η κοινωνία μας δεν θα είχαμε κάθε μήνα γυναικοκτονίες. Παιδιά, δεν σας αρέσει ο “Αποστόλης Βασιλείου”, όταν τον ακούσετε στο διπλανό διαμέρισμα κάντε κάτι. Μην τα βάζετε με τον Βαγγέλη τον Αλεξανδρή που υποδύεται έναν χαρακτήρα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, για την οποία είπε ότι την ξεχώρισε ανάμεσα σε 1000 άτομα όταν την πρωτοσυνάντησε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved