Βίκυ Βολιώτη: Η επιθυμία για δεύτερη υιοθεσία και ο θάνατος του πατέρα της
Media

Βίκυ Βολιώτη: Η επιθυμία για δεύτερη υιοθεσία και ο θάνατος του πατέρα της

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της, Άννα, η επιθυμία της να υιοθετήσει δεύτερο παιδί και αναφέρθηκε στο Happy Day και στον θάνατο του πατέρα της.

Αρχικά η Βίκυ Βολιώτη τόνισε: «Η κόρη μου είναι 8,5 ετών. Αποζητώ την συντροφιά της γιατί περνάω πολύ ωραία. Την πρώτη φορά που η κόρη μου ανέβασε πυρετό νόμιζα ότι το παιδί θα πάθει κάτι, τρόμαξα πάρα πολύ. Είναι στα σχέδιά μας να πάμε στην Αιθιοπία. Από το σπίτι βγήκαμε 2 και μπήκαμε τρεις και από εδώ και πέρα θα είμαστε πάντα τρεις. Μπορεί να γίνουμε και τέσσερις και πέντε ποτέ δεν ξέρεις. Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Η υιοθεσία είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, θέλει υπομονή, θέλει δύναμη».

volioti-(4).jpg

Όσον αφορά την απώλεια του πατέρα της, είπε: «Στα 16 μου έχασα τον πατέρα μου και ήταν πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος για εμένα. Η μητέρα μου αγχώθηκε πάρα πολύ ότι αυτή η απώλεια θα επηρεάσει τις επιδώσεις μου στο σχολείο, θα επηρεάσει την ψυχική μου υγεία, οπότε προσποιούταν ότι τα πράγματα ήταν όπως ήταν και πριν τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό από την μια ήταν καλό γιατί μπήκαμε σε μια καθημερινότητα, αλλά από την άλλη δεν με άφησε να πενθήσω όσα θα έπρεπε και έτσι κράτησε πολύ περισσότερο διάστημα η περίοδος του πένθους».

volioti-(1).jpg

Για τον σύζυγό της, ανέφερε: «Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κάνουμε όλα μαζί. Εμείς δεν είμαστε έτσι, ο καθένας έχει ένα πεδίο ελευθερίας ατομικής, θα βγούμε και μόνοι μας, θα κάνουμε πράγματα ξεχωριστά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved