Προκόπης Αγαθοκλέους: Ο ρόλος του Αγίου Παΐσιου και τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο!
Media

Προκόπης Αγαθοκλέους: Ο ρόλος του Αγίου Παΐσιου και τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο!

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο του Αγίου Παΐσιου, αλλά και τα γυρίσματα του δευτέρου κύκλου της σειράς.

Όπως είπε ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο ρόλος του Αγίου Παΐσιου αποτελεί μεγάλη πρόκληση, αλλά και μεγάλη ευλογία ταυτόχρονα.

agathokleoud-(2).jpg

«Από 7-8 ετών ο άγιος Παΐσιος ήξερε πως θέλει να γίνει μοναχός. Ήταν μία προσωποποιημένη ησυχία και αγάπη από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε τον εαυτό του, μέχρι και την τελευταία του πνοή. Αυτό είναι κάτι που με κινεί και εμένα σαν ηθοποιό για να αποδώσω αυτό το ρόλο», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία για τις απαιτήσεις του ρόλου.

«Είχαμε επισκεφθεί το Άγιο Όρος και φιλοξενηθήκαμε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου. Μπαίνοντας στη διαδικασία αυτή βοηθήθηκα πάρα πολύ και είναι κάτι το οποίο θα κάνω και για τον δεύτερο κύκλο της σειράς», αποκάλυψε.

agathokleoud-(3).jpg

Ο ηθοποιός ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς και να μπει στο σετ με τους συνεργάτες του.

«Ευχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσει στον κόσμο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε.

Για τον Προκόπη Αγαθοκλέους η Μεγάλη Εβδομάδα που καταλήγει στην Ανάσταση συμβολίζει τον ανθρώπινο πόνο και την ανθρώπινη θυσία που ένας άνθρωπος πραγματοποιεί για έναν άλλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved